Uutiset

Art for All -festivaali järjestetään jälleen elokuussa

Monitaidefestivaali järjestetään Helsingin kasvitieteellisessä puutarhassa 26.-28.8.2022. Festivaalissa on esillä teoksia esittävistä taiteista installaatioihin sekä audiovisuaalisiin teoksiin.
Festival poster

Taideopiskelijat ja vastavalmistuneet Aalto ARTS:ista sekä Taideyliopistosta järjestävät monitaidefestivaalin! Art For All Festivaali järjestetään 26.-28.8.2022 Helsingin Kasvitieteellisessä puutarhassa. Festivaalissa on esillä teoksia esittävistä taiteista installaatioihin sekä audiovisuaalisiin teoksiin. Tapahtumaan etsitään taiteilijoita avoimen haun kautta. Hakijat voivat ehdottaa teoksiaan 16.6.2022 mennessä. Lue lisää Art For All ry:n sivuilta: artforall.fi

ART FOR ALL RY

Art For All ry on taiteentekijöiden yhteisö, jonka tavoitteena on vahvistaa poikkitaiteellista yhteistyötä, tukea uransa alussa olevia taiteilijoita sekä edistää taiteen saavutettavuutta. Yhdistys on saanut alkunsa Aalto ARTS:in sekä Taideyliopiston opiskelijoiden sekä oppilaitoksista vastavalmistuneiden aloitteesta.

TAITEILIJAHAKU

Art For All järjestää avoimen taiteilijahaun festivaaliin. Taiteilijat valitaan haun päätyttyä 16.6.2022, minkä jälkeen teoksia kehitetään ja ne sijoitetaan tapahtumapaikalle. Taiteilijoilla on aikaa työskennellä ja valmistautua heinäkuun ja elokuun alun ajan. Tänä aikana työryhmille tarjotaan tukea festivaalitiimin puolesta sekä mahdollistetaan yhteistyö puutarhan ja Helsingin yliopiston tutkijoiden kanssa.

PUUTARHARESIDENSSI

19.8.-26.8.2022 taiteilijat kasaavat teokset puutarhassa. Taiteilijoille tarjotaan työskentelytilat sekä materiaalista, teknistä ja tuotannollista tukea. Taiteilijoiden työskentely on tärkeä osa tapahtumaa. Hangaarissa työskentelyn aikana taiteilijat oppivat toisiltaan sekä inspiroituvat puutarhan tieteellisestä tutkimuksesta. Tapahtuman avajaiset järjestetään 26.8.2022 ja näyttely on avoinna yleisölle viikonlopun ajan.

OTA YHTEYTTÄ

Ole yhteydessä festivaalin järjestäjiin mikäli tapahtumaan liittyen herää kysymyksiä:

[email protected]

artforall.fi

@artforallry (Instagram and Facebook)

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Vidha Saumyan teos, jossa groteskeja ihmishahmoja
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto ARTSin alumni Vidha Samyan teos esillä Venetsian biennaalissa 2024

Suomen paviljongissa Venetsian 60. kansainvälisessä taidebiennaalissa nähdään näyttely The pleasures we choose. Näyttely on esillä 24.11.2024 asti.
Metallikuutio, jota kädet koskettaa
Tutkimus ja taide Julkaistu:

IoT Paja Säätiö lahjoittaa miljoona euroa Insinööritieteiden korkeakoululle

Lahjoitus on kohdennettu teollisen internetin ja digitaalisten kaksosten tutkimukseen ja opetukseen.
Event information on a yellow to coral gradient background with yellow bubbles and a photo of a colorful event space.
Palkinnot ja tunnustukset, Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Tule mukaan ensimmäiseen Aallon avoimen tieteen palkintotapahtumaan

Kaikki aaltolaiset ovat tervetulleita, osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista!
Silmälasipäinen mies katsoo kameraan, taustalla kesäinen luonto
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Lahjoittajatarina - Yrjö Sotamaa: ”Yliopiston tukeminen on meidän oman tulevaisuutemme rakentamista”

Professori emeritus on yhä aktiivinen muotoilun vaikuttaja niin kotimaassa kuin kansainvälisellä kentällä. Hän on nykyään myös Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kuukausilahjoittaja.