Uutiset

AllWell? - Me välitämme! - Opiskelijoille suunnattu hyvinvointikysely toteutetaan 16.2.-2.3.

Opiskelijoiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kartoitamme opiskeluhyvinvoinnin tilaa vuosittaisella AllWell?- kyselyllä, joka on auki jälleen 16.2.-2.3.2022. Kysely lähetetään toisen vuoden kandi- ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille.
AllWell?

AllWell?-tuloksia hyödynnetään osana opetuksen, palveluiden ja ohjelmien kehittämistä

 

AllWell?-kyselyn avulla saamme tietoa opiskelijoidemme kokemuksista opetukseen, opiskeluhyvinvointiin sekä vertaistukeen liittyen. Kyselyyn vastaaminen antaa myös opiskelijalle mahdollisuuden osallistua yliopiston kehittämiseen.

Aiempien vuosien tulokset ovat osoittaneet, että on paljon asioita, joita yliopisto voi tehdä opiskeluhyvinvoinnin tukemiseksi. Tavoitteenamme on parantaa opiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelukykyä edistämällä opintojen ohjausta, opetusta, palveluita ja opiskelutaitoja.

AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyn ohjelmakohtaiset tulokset toimitetaan ohjelmajohtajille ja koulun johdolle. Yhdessä muun palautedatan kanssa niitä käytetään jatkuvan opetuksen kehittämisen tukena. Kyselyyn vastanneet opiskelijat saavat kyselyn sulkeuduttua henkilökohtaisen vastapalautteen, joka antaa vinkkejä parempaan stressinhallintaan, keinoihin parantaa omia opiskelutaitoja ja tunnetaitojen merkityksen tunnistamiseen oppimisen kannalta.

AllWell?-opiskeluhyvinvointikysely
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Isoisänsilta Helsingissä.
Opinnot Julkaistu:

Fabian ja Jaakko Ahvenaisen rahaston apurahat haettavissa 31.1.2023 asti

Apurahoja myönnetään talon- ja sillanrakennuksen aloilla suoritetuista opinnoista tai kannustuksena aihealueiden jatko-opiskelijoille.
Close-up of curly wood grain orientation of an old piece of wood
Opinnot Julkaistu:

Verkkokurssi “Wood material science” alkaa 10.1.2023

100% verkkokurssilla opitaan miten puun rakenne vaikuttaa sen fysikaalisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin.
Sensual mathematics. Photo: Henri Vogt.
Opinnot Julkaistu:

Haku Kristallikukkia peilisalissa -kurssille on avattu - matematiikan, taiteiden ja arkkitehtuurin yhteiskeitos palaa Heurekaan

Kristallikukkia peilisaleissa –kurssi - MS-E1000 Crystal Flowers in Halls of Mirrors: Mathematics meets Art and Architecture - on avoin kaikille kandiopiskelijoista tohtorikoulutettaviin, matematiikan ja tekniikan aloista taiteisiin, muotoiluun, arkkitehtuuriin ja kemiasta liiketoimintaan. Kurssille otetaan korkeintaan 50 opiskelijaa motivaatiokirjeiden perusteella, ja haku on auki 10.1.2023 saakka. Kurssi on 15 opintopisteen suuruinen, ja se järjestetään joka toinen vuosi.
TFiF-kandityön palkinnon voittaneet opiskelijat.
Palkitut, Opinnot Julkaistu:

Kolme Aallon opiskelijaa palkittiin parhaasta ruotsinkielisesta tekniikan alan kandityöstä

TFiFin palkinnon saivat Linda Autio, Isak Jungerstam sekä Fanny Hakala.