Uutiset

ÄÄNIAALTO VII & Flux Island – Haku avoinna

Hae tämän vuoden ÄÄNIAALTO VII & Flux Island -tapahtumiin!
ÄÄNIAALTO VII OPEN CALL

ÄÄNIAALTO VII and FLUX ISLAND II – tulossa pian! 

ÄÄNIAALTO VII

Hae nyt ÄÄNIAALTO VII -festivaaleille, joissa ääni on pääasia. ÄÄNIAALTO koostuu useamman päivän mittaisesta tapahtumasarjasta, joka esittelee kaikkea ääneen liittyvää performansseista installaatioihin ja työpajoista avoimiin luentoihin. Tämän vuoden festivaali järjestetään:

02.–03.09.2022 Vuotalo 

23.–24.9.2022 Vapaan Taiteen Tila

Hae tästä: https://forms.gle/FTfdRXvbok4spwYx9

FLUX ISLAND

Haku on auki myös Flux Island -tapahtumaan, joka järjestetään toista kertaa! Lähetä ehdotuksesi interaktiivisesta, immersiivisestä ja generatiivisesta mediataideteoksesta. Näyttely on avoinna 15.09.2022–30.09.2022 Vuotalossa. Flux Island on syntynyt Aalto Media Labin ja Ääniaallon yhteistyöstä, kulminoituen näyttelyyn, työpajoihin ja audiovisuaalisiin performansseihin.

Hae tästä: https://forms.gle/UZcRGMQQZU2ma32ZA

DEADLINE: 16.5.2022!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Konsta Laakso and Elsi Sloan act in the short film of Oasis of Radical Wellbeing
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallossa kuvattu lyhytelokuva kertoo opiskelijan vaikeasta valinnasta

Aalto-yliopiston Oasis of Radical Wellbeing -hankkeen rahoittama Myötätunto III -lyhytelokuvan kuvaukset alkoivat Otaniemessä 17.3. Valmiin elokuvan ensi-iltaa päästään katsomaan 30.5. Green Minds, Healthy Hearts – Social Sustainability Symposium -tapahtumassa Aalto-yliopiston Oppimiskeskuksessa.
Kuvituskuva pörssikursseista
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Viisi asiaa, jotka päättäjien pitäisi tietää omistajuudesta Suomessa

Miten pärjäämme omistajuudessa Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan verrattuna? Maailman ensimmäinen omistajuuden professori Samuli Knüpfer listaa haasteet – ja kertoo, miksi ne on tärkeä saada ratkaistua.
Kemiantekniikan opiskelijoita
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Oletko uusi data-agenttimme?

Hae kemian tekniikan korkeakoulun data-agentiksi.
Illustration: Juuli Miettilä.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Avattaria ja aitoja kohtaamisia

Aalto-yliopiston tutkijat ovat tutkimushankkeissaan mukana luomassa uudenlaista neuvolaa ja myönteistä synnytyskokemusta. Visioissa huomioidaan teknologian luomat mahdollisuudet, kuten synnytyksen simulointi kolmiulotteisessa videokonferenssissa avattaren eli virtuaalihahmon välityksellä. Toisaalta tutkijat mielellään säilyttäisivät parhaat käytänteet menneestä, kuten perinteisen neuvolakortin, aidot kohtaamiset sekä rotinat, vierailut katsomaan vastasyntynyttä ruokalahjojen kera.