Uutiset

Aalto-yliopiston varainhankintakampanjan loppusuora käynnissä

Kampanja on ylittänyt alkuperäisen tavoitteensa, koossa on 21,2 miljoonaa euroa.
fundraising_news-700x400_fi_fi.jpg

Aalto-yliopiston Tulevaisuus tehdään nyt -varainhankintakampanja on saanut lahjoituksina jo yli 21 miljoonaa euroa. Vuonna 2015 käynnistyneen kampanjan tavoitteena on ollut kerätä 20 miljoonaa euroa sekä laajentaa Aallon tukijoiden joukkoa entisestään. Kampanja jatkuu kesäkuun 2017 loppuun asti.

"Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia kaikista lahjoituksista. Toivomme lahjoitusinnon jatkuvan aktiivisena koko kesäkuun, eli kampanjan loppuun asti”, sanoo Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri. "Nämä lahjoitukset ja valtion niille antama vastinraha auttavat meitä pysymään mukana kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Yhdessä tekemällä ratkomme haasteita ja ponnistelemme entistä aktiivisemmin vahvemman Suomen puolesta."

Kampanjan viimeiset viikot ovat alkaneet. Valtion vastinraha on voimassa 30.6.2017 mennessä tehdyille lahjoituksille. Valtion täydentävä rahoitus voi moninkertaistaa yliopiston saamat lahjoitusvarat.

Kerro oma tarinasi

Aalto-yliopisto kutsuu nyt opiskelijoitaan, alumnejaan ja henkilöstöään mukaan Heart Campus -kampanjaan, jossa jokainen voi jakaa tarinoitaan ja kuviaan omasta sydämen kampuksestaan – on se sitten Arabiassa, Otaniemessä tai Töölössä – sekä näyttää tukensa uusille opiskelijapolville. Vielä siis ehtii liittyä mukaan tämän kampanjan lahjoittajaverkostoon.

Lue lisää:
Lisätietoa lahjoittamisesta (lahjoittaminen.aalto.fi)

Kuva: Aalto-yliopisto

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Pöydällä kipsimallin tekovälineitä
Mediatiedotteet, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Käsikirja johdattaa keramiikan maailmaan

Keramiikan käsikirja johdattaa lukijan kaikkiin saven kanssa työskentelyyn liittyviin aiheisiin tekstien, kuvien, kuvituksien, animaatioiden ja videoiden avulla.
Aalto Digital Creatives Batch 5 Kickoff iWing/Agrid/Aalto 12032024
Mediatiedotteet Julkaistu:

Aalto Digital Creatives -ohjelmaan valittiin 14 ideaa

Aalto-yliopiston viides luovien alojen esihautomo-ohjelma alkoi Aalto Startup Centerissä 12.3.2024.
Kuvassa näkyy Kauppakorkeakoulun työelämäprofessori Iivo Vehviläinen ulkona metsässä.
Mediatiedotteet, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Taloustieteilijä: Vesivoiman luonnonvaravero toisi tuloja ja parantaisi ympäristön tilaa

Luonnonvaravero olisi keino ohjata ympäristönsuojelusta aiheutuvia kuluja niin, etteivät ne koituisi yksin sähkönkuluttajien kontolle.
Emma Nordback vasemmalla ja Niina Nurmi oikealla. Kuva: Oona Hilli, Aalto-yliopistoU
Mediatiedotteet Julkaistu:

Hyvinvoivan tiimin jäsenet voivat olla miltei loppuunpalaneita – toisaalta huonosti voiva tiimi voi koostua hyvinvoivista yksilöistä

Uuden tutkimuksen mukaan hyvinvoivat tiimin jäsenet voivat muodostaa huonosti voivan tiimin, ja toisaalta hyvinvoivan tiimin jäsenet voivat olla miltei loppuunpalaneita. Tutkimustulokset on julkaistu äskettäin arvostetussa Journal of Organizational Behavior -lehdessä.