Uutiset

Aalto-yliopisto valmistelee koronarajoitusten osittaista purkamista

Nykyiset linjaukset ja ohjeet ovat voimassa 13.5. saakka.
Korona

Aalto-yliopisto valmistelee parhaillaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tehtyjen rajoitusten asteittaista ja osittaista purkamista Suomen hallituksen 4.5. antamien linjausten pohjalta.  

”Olemme huomioineet hallituksen linjaukset ja valmistelemme nyt, miten yliopiston kampuksella olevia toimintoja käynnistetään viranomaisten antamien ohjeiden pohjalta hallitusti, osittain ja asteittain varmistaen samalla, ettei yhteisömme terveys ja turvallisuus vaarannu”, sanoo Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä

Tällä viikolla (19) muun muassa pilotoidaan suojajärjestelyjä, jotta toiminnan rajoitusten asteittainen purkaminen kampuksella voidaan tehdä turvallisesti. 

Yliopiston nykyiset ohjeet etätöistä, etäopiskelusta ja kampuksen käytöstä ovat voimassa 13.5. saakka: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta (jos linkki ei aukea, kopioi osoite selaimeen).

Annamme lisätietoa jatkotoimenpiteistä kuluvan viikon (19) aikana.  

Kriisinhallintaryhmä (CMT) 
Aalto-yliopisto   
Aalto-yliopiston ohjeista vastaa kriisinhallintaryhmä, johon kuuluvat rehtori, turvallisuuspäällikkö ja viestintäjohtaja, ja tarvittaessa muita yliopiston avainhenkilöitä. Ryhmä seuraa koronavirustilannetta, pitää tiivistä yhteyttä viranomaisiin ja linjaa yliopiston toimenpiteet. Kriisinhallintaryhmä hyödyntää Suomen viranomaisten ja asiantuntijoiden tilannearvioita. 

Laboratoriossa käytössä oleva koeputkiteline.

Tietoa koronaviruksesta

Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista yliopiston toimintaan.

Aalto-yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Kuva: NordicMathCovid-hanke.
Poikkeustilanteet Julkaistu:

Uusi epidemiamallinnus helpottaa koronastrategioiden arviointia

Suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten tutkijoiden yhteishanke huomioi mallissa myös verkostorakenteet ja ihmisten liikkuvuuden.
Kandidaattikeskus
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu:

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Kampuksen rakennukset siirtyivät poikkeusaukioloaikaan 31.8. alkaen.
Opetus on käynnissä luokkahuoneessa ja opiskelijat kuuntelevat pöytään nojaavaa opettajaansa.
Poikkeustilanteet, Opinnot Julkaistu:

ITP kurssit järjestettiin hybridiopetuksena poikkeuksellisen kesän aikana

ITP, Aallon kesällä suoritettava sivuaineohjelma, onnistui toteuttamaan kurssinsa ja bisnesprojektinsa hybridimuotoisena turvallisuudesta huolehtien.
Students participate in virtual teamwork
Poikkeustilanteet, Opinnot Julkaistu:

UNITE! -yliopistoverkoston opiskelijat osallistuivat virtuaalivaihtoon Aalto-yliopiston kesäkoulussa

Aalto-yliopiston kesäkoulu avasi kurssitarjontansa UNITE! -verkoston opiskelijoille lyhytkestoisten vaihtojen pilottina. Kymmenen UNITE! -opiskelijaa osallistui Digital Business Master Class -kesäkurssille.