Uutiset

Aalto-yliopisto jatkaa maksuttomien opintojen tarjoamista Ukrainan yliopisto-opiskelijoille

Kurssien ja moduulien opinto-oikeutta voi hakea 11. kesäkuuta 2023 asti.
ihmisiä pöydän ympärillä keskustelemassa

Ukrainassa yliopistoissa opiskelevat ukrainalaiset sekä Ukrainasta turvapaikan saaneet tutkinto-opiskelijat, joiden opinnot sota on keskeyttänyt, voivat hakea Aalto-yliopistosta erillistä maksutonta opinto-oikeutta.  

Opinto-oikeus mahdollistaa yksittäisten kurssien ja moduulien (esimerkiksi sivuaineen) suorittamisen mutta ei tutkinnon suorittamista. Tarjottavat kurssit ovat pääosin englanninkielisiä maisteritason kursseja. Hakija tarvitsee riittävän englannin kielen taidon opinnoilleen Aallossa. 

Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea myöhemmin Aalto-yliopiston kandidaatti- tai maisteriopintoihin osana normaalia opiskelijavalintaa. 

Erillistä opinto-oikeutta voi hakea 11. kesäkuuta 2023 asti. 

Edelliset Aalto-yliopiston tarjoamat haut Ukrainan opiskelijoille päättyivät 5.4 ja 16.12. Niihin saatiin yli 130 hakemusta ja opiskelupaikkaa tarjottiin yli 70 opiskelijalle, joista kolmisenkymmentä opiskelijaa on jo aloittanut opintonsa. 

Lue lisää: 
Tarkempaa tietoa ja hakuohjeet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

An EU flag with the text European Universities Community, the voice of European students.
Opinnot Julkaistu:

Haku avoinna vuoden 2024 European Student Assemblyyn

Joka vuosi eurooppalaisten yliopistoallianssien opiskelijat kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä ja laatimaan poliittisia suosituksia Euroopan tulevaisuudesta. Hae 5. marraskuuta mennessä.
Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opinnot Julkaistu:

Uusi 3:n op:n kurssi Mind & Study - hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki tulossa 2. periodissa

Aallon opintopsykologien kehittämä kaikille avoin opintopisteytetty ryhmämuotoinen verkkokurssi alkaa loppusyksystä!