Uutiset

Aallon tietojenkäsittelytiede sijalle 72 maailmassa NTU-rankingissa

Myös kemian tekniikka, rakennustekniikka, sähkötekniikka ja insinööritieteet 150 parhaan joukkoon.
ntu_2018_world_news_700x400_fi_fi.png

Aallon tietojenkäsittelytiede (computer science) nousi National Taiwan University (NTU) -rankingissa sijalle 72 maailmassa, kun viime vuonna sijoitus oli 73.

Maailman 150 parhaan joukkoon ylsivät myös Aallon aloista kemian tekniikka (chemical engineering), sähkötekniikka (electrical engineering) ja rakennustekniikka (civil engineering). Matematiikka (mathematics), materiaalitiede (materials science), fysiikka (physics) ja konetekniikka (mechanical engineering) sijoittuivat 200 parhaan joukkoon.

Tekniikan alan yleisrankingissa NTU arvioi Aalto-yliopiston sijalle 135, kun viime vuoden sijoitus oli 128. NTU ei arvioi Aallolle tärkeitä talous- ja taidealoja.

NTU:n yleisrankingissa Aalto-yliopisto nousi sijalle 342 viime vuoden 350. sijalta.

NTU-ranking on Clarivate Analytics Web of Science -tietokannan sisältämien julkaisu- ja viittaustietojen analyysiin perustuva vertailu, joka korostaa määrää vaikuttavuuden rinnalla. Aalto-yliopiston kaltaiselle erikoistuneelle yliopistolle alakohtaiset rankingit ovat informatiivisempia kuin yleisrankingit.

Lue lisää:
NTU Ranking

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Opiskelija Reetta Kälvälä, kuva: Markus Toivonen
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Reetta Kälvälä haluaa kehittää parempia syöpähoitoja tekniikan avulla

Bioinformaatioteknologiaa opiskelevan Reetan mielestä yliopisto tuntuu lukiota helpommalta, koska opiskelua voi ajoittaa omien aikataulujen mukaan.
NWB Finland packaging
Opinnot Julkaistu:

Kurssiyhteistyö Aalto-yliopiston VCD-opiskelijoiden kanssa tuo uusia ideoita NWB Finlandiin

Aalto-yliopiston Visual Communication Design -opiskelijat kehittävät ja suunnittelevat NWB Finlandille lähdevesituotteiden pakkaus- ja brändikonsepteja.
The picture shows the School of Business in winter time and during sunset. The photo was taken by Mikko Raskinen from Aalto University.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Kaksinkertainen syy ottaa ilmastonmuutos vakavasti

Yritysten pitää ottaa ilmastovaikutuksensa tosissaan sekä kestävyyden että liiketoiminnan takia, sanoo vanhempi yliopistonlehtori Leena Lankoski.
Havainnekuva
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Otaniementien kaksi lehmusta uusitaan helmikuussa

Vanhat puut saavat uuden elämän ulkotaideteoksina.