Toimipisteet

Otakaari 4

Jaakko Kontion ja Kalle Räiken suunnittelema Konetekniikan talo (K1) on ensisijaisesti Insinööritieteiden korkeakoulun käytössä ja sitä käytetään sekä opetukseen että tutkimukseen.
Konetekniikka 1, Otakaari 4

Otakaari 4 aulapalvelut, p. 0504723140
[email protected] 

Tietoa rakennuksesta

Otakaari 4 tunnetaan Konetekniikan talona (K1), ja siellä sijaitsee energiatekniikan, konetekniikan, geoinformatiikan, kiinteistötalouden ja liikennetekniikan opetus- ja tutkimustiloja.

Jaakko Kontion ja Kalle Räiken suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1966. Suurimmaksi osaksi kolmikerroksisen rakennuksen erikoisuutena on suuren luentosalin katon sahamainen ikkuna ja tiilipinta, joka on samanlainen kuin vieressä sijaitsevassa Kandidaattikeskuksessa.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella
Aalto Works -energiaratkaisu sai Vuoden Energianerokas -tunnustuksen
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: