Töihin Aaltoon

Alexander Frey, professori

Yliopiston tuki ja mahdollisuus kehittymiseen toivat minut Aaltoon. Saan olla samaan aikaan opettaja, mentori, tutkija ja johtaja.
Alexander Frey_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

“Johdan molekyylibioteknologian tutkimusryhmää, joka toimii Biotuotteiden ja biotekniikan laitoksella.

Ennen Aaltoa työskentelin tutkijatohtorina ETH Zurichissä. Mahdollisuus kehittää itseäni sekä yliopiston tuki vaikuttivat siihen, että päätin tulla Aalto-yliopistoon. Myös korkea elämänlaatu Suomessa oli tärkeä tekijä.

Olipa kyse sitten opetuksesta tai tutkimuksen suunnittelusta, projektien hankkimisesta tai julkaisujen kirjoittamisesta, on jokapäiväisessä työssäni oleellista inspiroida muita sekä saada yleisö kiinnostumaan tekemästämme työstä ja tutkimusalastamme. Aina riittää uutta opittavaa ja tehtävät ovat hyvin monipuolisia, mikä tekee työstäni erityisen kiinnostavaa. Saan olla samaan aikaan opettaja, mentori, tutkija ja johtaja.”

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan Aallon toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Hannes Päivänsalo_photo: Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Hannes Päivänsalo, IT-operaatioiden päällikkö

Aallossa minua kiinnosti mahdollisuus päästä avainrooliin modernin ja kansainvälisen yliopiston digitaalisen muutoksen ytimeen.
Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Tommi Mikkola, yliopistonlehtori

Olen pitkän linjan aaltolainen: päädyin Laivalaboratorion kesäharjoittelijasta tohtoritutkijaksi ja sitä kautta nykyisiin tehtäviin virtausmekaniikan yliopistonlehtoriksi.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Maire Syrjäkari, pedagoginen asiantuntija

Parasta työssäni on yhteisömme avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: