Tapahtumat

Vastaanottotilan ja Aalto-yliopiston lisätyn todellisuuden tarinakirjan avajaiset

Tiesitkö, että Aalto-yliopistolla on tila, missä voit vastaanottaa pieniä vierailijaryhmiä ilman ajanvarausta ja esitellä heille Aaltoa lisättyä todellisuutta hyödyntävän tarinakirjan avulla?
Julia Sand and Jennifer Greb displaying Aalto University storybook at the Welcome lounge in Dipoli. Photo: Mikko Raskinen
Aalto-yliopiston opiskelijat Julia Sand ja Jennifer Greb esittelevät Aallosta kertovaa, lisättyä todellisuutta hyödyntävää tarinakirjaa. Kuva: Mikko Raskinen

Tervetuloa tutustumaan Welcome Loungeen eli Dipolissa sijaitsevaan vastaanottotilaan, missä voit ottaa vastaan pieniä ryhmiä tai yksittäisiä vieraita. Avajaistilaisuuden tähti on Aallon lisätyn todellisuuden tarinakirja. Sen kehittämiseen on osallistunut kaksi lahjakasta opiskelijaa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta, Jennifer Greb ja Julia Sand. Hankkeen tavoitteena oli esitellä Aallon opiskelijoiden työtä kiinnostavalla ja innovatiivisella tavalla ja kertoa samalla tiiviisti Aallon tarina.  

Aalto-yliopiston tarina kerrotaan tarinakirjan fyysisillä sivuilla 2D- ja 3D-animaatioiden avulla. Animaatiot heräävät henkiin lisätyn todellisuuden avulla. Animaatiot voi katsoa tarinakirjan luona olevalla tabletilla. Kun kävijät katselevat kirjaa tabletin kameran kautta, jokaisella sivulla herää henkiin ainutlaatuinen kuvitus, joka liikkuu sivujen pinnalla.  

Yksi projektiin osallistuneista opiskelijoista, Julia Sand, on paikalla avajaistilaisuudessa kertomassa hankkeen kohokohdista. Avajaisissa on erinomainen tilaisuus tutustua vastaanottotilaan, Aalto-yliopiston lisätyn todellisuuden tarinakirjaan, kysyä kysymyksiä tilan käytöstä ja antaa kehitysehdotuksia.

Avajaisia vietetään kello 15.30–17.00, ja paikan päälle voi saapua mihin aikaan tahansa. Tapahtuma on suunnattu pääasiassa Aallon opiskelijoille ja työntekijöille.

Yhteyshenkilö:

Anastasia McAvennie

Visitor Experience Specialist

[email protected]

+358 50 4767595

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu