Tapahtumat

Tuo tullessas, vie mennessäs - kaikille avoin kierrätystapahtuma

Tule penkomaan pöytiä Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) aulaan. Tapahtuma on käynnissä koko viikon 20.3.-24.3.2023.
Aalto University/Aino Huovio

Tervetuloa tuomaan kierrätykseen omat ylimääräiset tekstiilit, asusteet, kirjat ja pikkuesineet, sekä tekemään löytöjä muiden jättämistä aarteista!  

Kierrätyspiste on avoinna Kandidaattikeskuksen pääaulassa koko viikon 20.3.-24.3.2023 talon aukioloaikojen mukaisesti. 

Voit tuoda poistorullakkoon myös poistoon meneviä tekstiilejä eli selvästi rikkinäisiä tai muutoin suoraan materiaalikiertoon meneviä, mutta ei kuitenkaan homeisia tai märkiä (pienet tahrat eivät haittaa). Pakkaathan poistoon menevät tekstiilit muovipusseihin. Viikon päätteeksi kierrätyspisteelle jääneet tekstiilit ja tavarat päätyvät Kierrätyskeskukseen, joka huolehtii niiden myynnistä tai muulla tavalla kierrättämisestä. 

Käytetyille litiumakuille sekä paristoille on paikalla oma kierrätyslaatikkonsa. Kierrästyspisteelle ei voi jättää lyijyakkuja. Kierrätyspisteelle ei myöskään sovellu tuotavaksi elektroniikkaa tai muuta sähkökäyttöistä tavaraa.

Kierrätystapahtuma on Aallon Kestävä kampus-tiimin järjestämä tapahtuma kansainvälisellä, koko maapallon tulevaisuutta ja kestävyyttä korostavalla Earth Hour –viikolla. Aalto-yhteisö osallistuu myös Earth Hour –tapahtumaan sammuttamalla valot neljästä kampuskiinteistöstä lauantaina 25.3. klo 20.30. 

Aalto University campus in winter, photo by Anni Kääriä

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma

Tervetuloa jo perinteiseen Earth Hour -viikon Kestävä kampus -tapahtumaan 22.3.2023.

Tapahtumat
Aalto Lush Greenery

Kestävä kampus -tiimi

Aalto-yhteisön eri toimintojen edustajista koostuvan Kestävä kampus -tiimin päätehtävänä on edistää kampuksen kestävää kehitystä niin ekologisen, sosiaalisen kuin taloudellisen vastuun näkökulmista.

Kestävä kehitys

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: