Tapahtumat

Otaniemi-kävely 12.9.2019

Narratiimi kävelykollektiivi kutsuu kampusalueelle pohtimaan ratkaisuja planeettamme viilentämiseksi
Narratiimi Walk photo by Cindy Kohtala
Narratiimi Walk. Kuva: Cindy Kohtala

Kävellään, keskustellaan ja ajatellaan yhdessä. Kutsumme erityisesti opiskelijat ja kaikki Otaniemessä työskentelevät mukaan jakamaan mitä vain Otaniemeen liittyvää tietoa teknisistä ominaisuuksista mytologiaan.

Tutustu kampuselämään kollektiivisella kävelyllä ja opi näkemään asioita eri näkökulmista. Saatamme löytää asioita, jotka estävät kestävää kehitystä tai uusia tapoja parantaa sitä.

Otamme valokuvia ja teemme karttoja, mutta lähinnä kävely itsessään on lähtökohta, jonka avulla pyrimme edistämään luovaa ympäristöajattelua sekä ajatuksia tulevaisuutta muovaavista tekijöistä. Liity mukaan kehittämään aktivistitutkimusta ja kestävää elämää Helsingin seudulla.

Tapaamme klo 17.00 Väre-rakennuksen edessä (Aalto-yliopiston metroaseman sisäänkäynnin edessä). Kävely loppuu klo 19.00 Test Site -alueelle. Voit vain tulla paikalla. Suosittelemme mahdollisesti mutaisille poluille sopivia ulkovaatteita ja jalkineita.

Narratiimi on vapaamuotoinen ryhmä kävelijöitä ja keskustelijoita. Tällä kertaa olemme:

  • Eeva Berglund, apulaisprofessori, muotoilun laitos 
  • Anna Kholina, tohtoriopiskelija, muotoilun laitos 
Designs for a Cooler Planet

Designs for a Cooler Planet -näyttelykokonaisuus

Yksitoista Helsinki Design Week -näyttelyä ilmastoystävällisistä valinnoista ja tulevaisuuden konsepteista syyskuun ajan Otaniemessä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: