Toimipisteet

Väre

Käyttäjälähtöisyys ja kestävä kehitys edellä suunniteltu Väre kokoaa kaikki Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun laitokset saman katon alle.
Väre / aula / kuva: Mikko Raskinen

Tietoa rakennuksesta

Väre on osa korttelikokonaisuutta, jossa kerrosneliömetrejä on kaikkiaan 47500 - enemmän kuin Helsingin Kampin keskuksessa kaupallisia tiloja. Väre-rakennuksen sisällä kulkeva jalankulkureitti ja tilasuunnittelu luovat kylämäistä ilmettä ja synnyttävät kiinnostavia ja käyttökelpoisia tilasarjoja.

Väre on A-energialuokan rakennus, joka käyttää vain uusiutuvaa energiaa. Lämmitykseltään ja jäähdytykseltään 90-prosenttisesti omavaraisen rakennuksen katolla sijaitsevat sähköä tuottavat aurinkopaneelit. Kokonaisuuden on suunnitellut Verstas Arkkitehdit, joka voitti vuonna 2012-2013 käydyn kansainvälisen Campus 2015 arkkitehtuurikilpailun. Pääsuunnittelijana oli Jussi Palva.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Access control aikataulu kartta

Kulunhallinnan muutos -projekti

Aalto-yliopisto uudistaa kampuksen tilojen käyttötapaa avoin kampus -periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on avata tiloja opetus- ja tutkimushenkilöstön, palveluhenkilöstön ja opiskelijoiden käyttöön ja samalla laajentaa jaettujen tilojen saavutettavuutta myös Aallon kumppaneille ja asiakkaille. Seuraa tiedotusta tällä sivulla ja kirjaudu sisään niin näet myös yliopiston sisäistä lisätietoa asiasta.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu