Toimipisteet

Väre

Käyttäjälähtöisyys ja kestävä kehitys edellä suunniteltu Väre kokoaa kaikki Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun laitokset saman katon alle.
Väre

Väre info, p. 0503835446
[email protected]

Väre/ARTS aulapalvelut, p. 0504723004
[email protected]

Tavarantoimittajat:
Lastauslaiturin osoite Biologinkuja 4

Tietoa rakennuksesta

Väre on osa korttelikokonaisuutta, johon kuuluvat myös Kauppakorkeakoulu ja kauppakeskus A Bloc. Kokonaisuudessa kerrosneliömetrejä on kaikkiaan 47 500 - enemmän kuin Helsingin Kampin keskuksessa kaupallisia tiloja. Väre-rakennuksen sisällä kulkeva jalankulkureitti ja tilasuunnittelu luovat kylämäistä ilmettä ja synnyttävät kiinnostavia ja käyttökelpoisia tilasarjoja.

Väre on A-energialuokan rakennus, joka käyttää vain uusiutuvaa energiaa. Lämmitykseltään ja jäähdytykseltään 90-prosenttisesti omavaraisen rakennuksen katolla sijaitsevat sähköä tuottavat aurinkopaneelit. Kokonaisuuden on suunnitellut Verstas Arkkitehdit, joka voitti vuonna 2012-2013 käydyn kansainvälisen Campus 2015 -arkkitehtuurikilpailun. Pääsuunnittelijana oli Jussi Palva.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: