Tapahtumat

Orientaatiopäivät uusille tohtoriopiskelijoille 5.-6.6.2023

Kaksipäiväinen orientaatiotapahtuma tarjoaa perustiedot uusille tohtoriopiskelijoille tohtorinkoulutuksesta ja tohtoriohjelmista. Aiheisiin sisältyy mm. tutkimusdatan hallinta, opintojen ja uran suunnittelu sekä valmistuneiden tohtoreiden kokemukset. Osallistumalla tutorryhmiin pääset myös tapaamaan muita tohtoriopiskelijoita kaikista tohtoriohjelmista.

Suosittelemme lämpimästi kaikille uusille tohtoriopiskelijoille orientaatioon osallistumista - vanhat opiskelijat ovat myös tervetulleita mukaan! Orientaatiopäivät uusille tohtoriopiskelijoille järjestetään kolme kertaa vuodessa.
Aalto logo standing in purple coloured lights

Ks. ohjelma tapahtuman englanninkieliseltä sivulta: https://www.aalto.fi/en/events/aalto-doctoral-orientation-days-5-662023

Orientaatioesitykset lisätään MyCourses-sivulle, mistä löydät myös paljon lisämateriaaleja ja päivitetyn ohjelman:

Orientatiopäivien MyCourses-sivu

Osallistuminen

Kaikki edellisten orientaationpäivien jälkeen opinto-oikeuden saaneet tohtoriopiskelijat saavat henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin sähköpostiinsa. Myös aiemmin aloittaneet tohtoriopiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan. Orientaatiopäivät on suunniteltu uusille tohtoriopiskelijoille, mutta Aalto-yliopistossa työskentelevät väitöskirjatutkijat, joilla ei vielä ole opinto-oikeutta tohtoriopintoihin, ovat myös tervetulleita osallistumaan.

Ilmoittaudu viimeistään 28.5.2023 Webropol-lomakkeella: https://link.webropol.com/ep/doctoralorientationjune23 (tai uusille opiskelijoille lähetettävän henkilökohtaisen linkin kautta).

Orientaatiopäivät järjestetään kampuksella. Osaa ohjelmasta on kuitenkin mahdollista seurata myös etänä. Jos ei ole pääkaupunkiseudulla orientaation aikaan, mutta haluaisit seurata esityksiä etänä, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] 28.5.2023 mennessä.

Yhteystiedot

Tohtorinkoulutuspalvelut
[email protected] 

Tulevat orientaatiopäivät

Aalto-yliopisto järjestää orientaatiopäivät uusille tohtoriopiskelijoille kolmesti vuodessa. Jos et voi osallistua päiville kesäkuussa, voit tulla mukaan seuraaville orientaatiopäiville syyskuussa.

Aalto logo standing in purple coloured lights

Orientaatiopäivät uusille tohtoriopiskelijoille 4.-5.9.2023

Perustiedot uusille tohtoriopiskelijoille tiiviissä paketissa - tervetuloa tohtoriopintojen pariin Aalto-yliopistossa!

Tapahtumat
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: