Tapahtumat

Opettajille: Yrittäjyyskoulutuksen työkalut (UnitEE)

Työpajassa opit tuntemaan yrittäjyyskoulutuksen perustyökalut ja -menettelytavat.
Kolme ihmistä työskentelee läppärillä

Unite! tarjoaa 14 pedagogisen koulutuksen sarjan verkostonsa yliopistojen opettajille, luennoitsijoille ja tiedekunnille, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ja kehittämään opetus- ja oppimiskäytäntöjä. Koulutukset järjestetään verkossa. Mukaan ovat tervetulleita myös tohtoriopiskelijat ja post doc -tutkijat, joilla on opetusvastuuta. Kutsumme sinut tapaamaan Unite-kollegoitasi kuudesta muusta eurooppalaisesta yliopistosta ja kuulemaan, miten opetusta ja oppimista edistetään eri kumppanuusyliopistoissa.

Yrittäjyyskoulutuksen työkalut (UnitEE)

Torstaisin 5.5., 12.5., 19.5. ja 26.5. klo 10:30-12:30 (9:30-11:30 CET) 

+ 30 minuuttia itseopiskeltavaa luettavaa ennen jokaista sessiota

Tässä työpajassa opit tuntemaan yrittäjyyskoulutuksen perustyökalut ja -menettelytavat. Keskustelemme yrittäjyyskoulutuksen eduista, menetelmistä ja työkaluista sekä käytännön kokemuksista. Tämä on Aallon, KTH:n ja UPC:n yhteinen työpaja.

Oppimistulokset

• Yrittäjyyskoulutuksen edut ja menetelmät koulutuksen toteuttamiseksi.

• Työkaluja kurssin toteuttamiseen, kuulet käytännönläheisiä kokemuksia yrittäjyyden rakentamisesta opiskelijoille.

• Soveltuvuusanalyysi.

Kohderyhmä

Minkä tahansa tieteenalan opettajat, jotka vetävät kandidaatin viimeisen vuoden tai maisteritason kursseja, joiden odotetaan tuottavan innovaatioita tuotteina tai palveluina sekä sosiaalisina innovaatioina.

Kouluttajat Dr. Kent Thorén (KTH), Lidia Borisova (Aalto), Dr. Josep Bordonau (UPC)

Yhteyshenkilö Dr. Josep Bordonau, sähköposti [email protected]

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan ja se tapahtuu Uniten Metakampus-alustalla. Jos et ole ennen käyttänyt Metakampusta, kannattaa tarkistaa esitteen viimeiseltä sivulta, miten rekisteröinti tapahtuu. Esite on englanniksi. Ilmoittautumisaika päättyy 21.4.2022.

Lisätietoa

Esitteestä löytyy tietoa kaikista kevään 2022 aikana tarjolla olevista koulutuksista.

Aktiviteetteja - verkkoseminaareja, kursseja ja koulutustapahtumia - johtavat kumppanikorkeakoulujen pedagogiset asiantuntijat, ja ne ovat ilmaisia ​​Unite-yhteisölle. Kaikki koulutukset ovat englanniksi ja ne järjestetään verkossa. 

Yliopistoverkosto Unite!
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: