Tapahtumat

Kunniatohtorien seminaari 2022

Miksi älypuhelimet ja tietokoneet pienenevät ja muuttuvat tehokkaammiksi jatkuvasti? Mikä on ALD-teknologian rooli tässä - ja miten Aallon kunniatohtori Anjana Devi liittyy tähän? Entä oletko miettinyt, miten koronavirukset voidaan diagnosoida nopeasti? Saako kemian tekniikan opinnoista työkaluja sairauksien diagnosoinnin kehittämiseen? Kunniatohtorimme Tuomas Tenkanen kertoo tarinansa.
Doctoral hats, 2016

Liity seuraamme ja tule kuuntelemaan Kemian tekniikan korkeakoulun valitsemaa kahta kunniatohtoria. Sekä Anjana Devi että Tuomas Tenkanen ovat henkilöitä, joilla on huomattavia ansioita tieteen ja liike-elämän aloilla. 

Kakkua ja virvokkeita!

Kunniatohtori Tuomas Tenkasta inspiroi teknologioiden yhdistäminen

Infektiotautien diagnostiikkaan keskittyneen Mobidiag Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Tenkanen on nimetty Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulujen kunniatohtoriksi. Tenkasen uraauurtava työ edustaa Aalto-yliopiston keskeisiä tutkimuksen avainalueita, biotieteitä sekä terveydenhuollon ja hyvinvoinnin teknologioita, jossa yhdistyivät entsymatiikan, diagnostiikan laitteistojen ja IT-alan tietotaito.

Lue lisää
Mobidiagin toimitusjohtaja Tuomas Tenkanen hymyilee kameralle, yllään sininen puku.

Tekniikan alan juhlallinen tohtoripromootio 2022

Tekniikan alan tohtoripromootio Aalto-yliopistossa

Read more
Miina Rautiainen ja Ville Viikari as masters of ceremony
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: