Tapahtumat

Koulutus opettajille: Kestävän kehityksen integraatio, nykyiset kokemukset – tulevaisuuden näkymät

Yliopistot pyrkivät löytämään tapoja integroida kestävyys tutkintoihin ja kursseihin. Tässä koulutuksessa jaamme eri yliopistojen ajankohtaisia käytäntöjä ja oivaltavia oppeja kestävän kehityksen integroinnista, jonka jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja yhteiseen keskusteluun.
Opiskelijat suunnittelemassa kestävän kehityksen materiaaleista kulhoja kuva: Surabhi Nadig

Unite! tarjoaa 14 pedagogisen koulutuksen sarjan verkostonsa yliopistojen opettajille, luennoitsijoille ja tiedekunnille, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ja kehittämään opetus- ja oppimiskäytäntöjä. Koulutukset järjestetään verkossa. Mukaan ovat tervetulleita myös tohtoriopiskelijat ja post doc -tutkijat, joilla on opetusvastuuta. Kutsumme sinut tapaamaan Unite-kollegoitasi kuudesta muusta eurooppalaisesta yliopistosta ja kuulemaan, miten opetusta ja oppimista edistetään eri kumppanuusyliopistoissa.

Kestävän kehityksen integraatio, nykyiset kokemukset – tulevaisuuden näkymät

30. maaliskuuta 2022, klo 10–13 (9–12 CET)

Työpajan aloittaa inspiroiva osa, jossa on esitelmiä kolmelta yliopistolta ja niiden tapausesimerkkejä/tapoja kestävän kehityksen integroimiseksi. Toinen osa on omistettu fasilitoidulle pienryhmäkeskustelulle valituista teemoista kestävän kehityksen integraation tulevaisuudesta, mm. kestävän kehityksen integraation pullonkaulojen ja haasteiden, olemassa olevien tietopuutteiden ja organisaation tukitarpeiden tunnistamiselle.

Ohjelma

9:00–9:10 Welcome and opening by Paula Schönach (Aalto University)

9:10–9:25 Integrating sustainability in educational programs at KTH by Héléne Hermansson-Järvenpää (Project manager at KTH Sustainability office)

9:30–9:45 Sustainability integration at UPC Barcelona Tech: 20 years challenging the system by Jordi Segalàs (Director Research Institute for sustainability Science and Technology, UPC Barcelona Tech) 

9:50–10:05 Sustainability in Teaching – pedagogical training course at Aalto University by Noora Jaakkola (Specialist, Programme management services, Aalto University) and Meeri Karvinen (University teacher, Aalto University)

10:05–10:25 Questions & discussion

Break

10:35–11:20 Small group discussion (breakout rooms)

11:20–11:55 Joint discussion and main findings

12:00 End of event

Oppimistulokset

  • Tutustutaan erilaisiin kestävän kehityksen integroinnin käytäntöihin
  • Pohditaan ajankohtaisia haasteita ja tukitarpeita kestävän kehityksen integraatiossa korkeakouluissa
  • Kartoitetaan mahdollisia tulevaisuuden kehitystyösuuntia kestävän kehityksen integraation edistämiseksi

Aktiviteetit

  • Johdatus tällä hetkellä käytössä oleviin kestävän kehityksen integroinnin käytäntöihin Unite-yliopistoissa ja sen jälkeen yhteistä keskustelua.
  • Pienryhmätyöskentely valittujen teemojen parissa, jossa kartoitetaan tulevaisuuden suuntia tehostetun kestävän kehityksen integraation kehittämiseksi.

Kohderyhmä: Korkeakoulujen kehittäjät ja kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kestävän kehityksen integroinnista korkeakoulujen opetussuunnitelmiin, kursseihin ja organisaatioympäristöön.

Kouluttajat: Sustainability in education -tiimi Aalto-yliopistosta

Yhteyshenkilö: Paula Schönach

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan ja se tapahtuu Uniten Metakampus-alustalla. Jos et ole ennen käyttänyt Metakampusta, kannattaa tarkistaa esitteen viimeiseltä sivulta, miten rekisteröinti tapahtuu. Esite on englanniksi. Ilmoittautumisaika päättyy 18.3.2022.

Lisätietoa

Esitteestä löytyy tietoa kaikista kevään 2022 aikana tarjolla olevista koulutuksista.

Aktiviteetteja - verkkoseminaareja, kursseja ja koulutustapahtumia - johtavat kumppanikorkeakoulujen pedagogiset asiantuntijat, ja ne ovat ilmaisia ​​Unite-yhteisölle. Kaikki koulutukset ovat englanniksi ja ne järjestetään verkossa. 

Yliopistoverkosto Unite!
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu