Tapahtumat

EIT Festival -tapahtuma - 2.10.2019 @Aalto

Tervetuloa tutustumaan EIT-innovaatioyhteisöihin Suomessa!
Aalto EIT Services Javor

Maailman ensimmäinen EIT Festival -tapahtumajärjestetään Aalto-yliopiston kampuksella 2.10. Festivaalilla pääosissa ovat tutkimukseen pohjautuvat innovaatiot. EIT (European Institute of Innovation & Technology) on Euroopan laajin innovaatioverkosto.

Tapahtuma kokoaa yhteen teollisuutta, tutkijoita, yrittäjiä ja opiskelijoita (lukioista ja yliopistoista) verkostoitumaan, oppimaan, keskustelemaan ja luomaan tulevaisuutta yhdessä. Yrityksillä ja tutkijoilla on mainio mahdollisuus tuoda esiin viimeisimpiä innovaatio- ja tutkimussaavutuksiaan ja verkostoitua opiskelijoiden ja yrittäjien kanssa. Opiskelijat ja yrittäjät saavat tietoa Suomeen ja Eurooppaan kohdistuvista yhteiskunnallisista muutoksista ja pääsevät luomaan yhteyksiä näitä haasteita ratkovien yritysten ja tutkijoiden kanssa. Tapahtumia on koko päivän ajan. Keskiössä on näyttely "Research & Innovation for sustainable future" Väre-rakennuksessa.

EIT ratkoo haasteita, joilla on merkitystä koko planeetallemme, Euroopan unionille ja sen kansalaisille: Ilmasto, digitalisaatio, uusiutuva energia, terveys, raaka-aineet, ruoka, kaupunkiliikkuminen ja kokoonpanoteollisuus. EIT tukee pyrkimystämme saavuttaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteet.

 

EIT Festival on juuri sinulle …

  • joka olet huolissasi planeettamme tulevaisuudesta ja haluat tietää enemmän, miten Suomi ja EU edistävät ratkaisujen löytymistä.
  • joka olet innostunut teknologiasta ja innovaatioista, uskot tieteen voimaan ja haluat kuulla ja nähdä, miten niitä käytetään ratkomaan yhteiskuntamme haasteita.
Aalto Image Bank Javor

Opiskelijoille

Tule kuulemaan tulevaisuuden suuntauksista ja Aallon ja EIT:n tarjoamista kansainvälisistä opiskelumahdollisuuksista.

Aalto Image Bank Javor

Tutkijoille

Tule EIT Festival -tapahtumaan rakentamaan ammatillista verkostoasi ja tutustumaan EIT:n tarjoamiin tuki- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

EIT Digital Image Bank Javor

Yrittäjille

Tutustu, miten voit vaikuttaa ideoillasi: perusta yritys tai kehitä olemassaolevaa yritystäsi ja liity Euroopan laajimpaan innovaatioverkostoon.

EIT RawMaterials Image Bank Javor

Yrityksille ja teollisuudelle

Osallistu tapahtumaan ja löydä huippulahjakkuuksia, innovaatio-osaamista ja uusia markkinoita

EIT Festival Programme

Hosted by Aalto University, the 2019 EIT Festival included a series of events showcasing innovators and entrepreneurs and their success stories highlighting how the EIT delivers innovative solutions to grand societal challenges. Moreover, it will offer an opportunity to network with the EIT Community paving the way for future collaboration.

Read more
Aalto EIT Services Javor

Questions?

Aalto EIT Services Javor
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu