Tapahtumat

Aalto Welcome Fair 2023

Tervetuloa Aalto Welcome Fair -tapahtumaan torstaina 31.8.2023! Tapahtumassa pääset tutustumaan Aalto-yliopiston ja yhteistyökumppaniemme monipuolisiin palveluihin. Tapaat myös ihmisiä, jotka ovat tukenasi opintojen aikana. Aallossa et ole yksin!
Ryhmä opiskelijoita
Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Welcome Fair -tapahtuma torstaina 31.8. klo 10-16 Kandikeskuksessa

Messuilla pääset tutustumaan Aalto-yliopiston ja yhteistyökumppaniemme monipuolisiin palveluihin. Messuständeillä voit osallistua aktiviteetteihin, kysellä ja tutustua ihmisiin, joilta saat tukea opiskeluelämääsi.

Parempaa opiskelijaelämää Aallossa -luennolla saat napakan yleiskuvan siitä, kuka sinua tukee erilaisissa tilanteissa opintojen aikana. Aallossa et ole yksin!

Tapahtuman aikana voit myös nauttia Aalto DJ:n musiikista tai heittäytyä hetkeksi pomppimaan pomppulinnassa Alvarin aukiolla! Vierailu Welcome Fair -tapahtumassa on osa orientaatio-ohjelmaasi.

Huomaathan, että tilaisuudessa valokuvataan Aalto-yliopiston viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Jos et halua esiintyä kuvissa, ilmoitathan siitä kuvaajalle tilaisuuden aikana.

Tapahtumassa mukana

Tapahtumassa on mukana monipuolinen kattaus Aallon toimijoita ja vakiintuneita yhteistyökummppaneita. He kaikki ovat tukenasi opintojen aikana. Kurkkaa lisätietoa osallistujista alta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: