Tapahtumat

Info

Tutkimuspalvelupäivät 2023 järjestetään Aalto-yliopiston kampuksella Espoossa. Konferenssi valtaa Aallon kampukselta kaksi rakennusta: Kandidaattikeskuksen ja Dipolin. Tältä sivustolta löydät lisätietoja tapahtumapaikasta ja muista käytännön asioista.
Aalto University's main building Dipoli
Kuva: Aalto-yliopisto / Tuomas Uusheimo

Tapahtumapaikka

Tutkimuspalvelupäivät järjestetään Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä. 

Otaniemen kampusalue sai alkunsa vuonna 1949 valtion ostaessa maa-alueet Teknillisen korkeakoulun ja Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen tulevaksi sijoituspaikaksi. Alueen asemakaavan on suunnitellut Aino ja Alvar Aallon arkkitehtitoimisto. Kampuksen kehittämisen tavoitteena on arvokkaan historian ja uudenlaisen suunnittelun sekoittaminen. Lue lisää Otaniemen kampuksesta.

Kandidaattikeskus

Ensimmäinen Tutkimuspalvelupäivien tapahtumapaikoista on Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1964 valmistunut Kandidaattikeskus. Rakennus tunnettiin ennen Teknillisen korkeakoulun päärakennuksena, ja se on yhä Otaniemen kampuksen maamerkki.

Osoite: Otakaari 1, 02150 Espoo

Tutkimuspalvelupäivät Kandidaattikeskuksessa
Ma 21.08. Verkostotapaamiset
Ke 23.08. Päivän sessiot

Dipoli

Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli on toinen Tutkimuspalvelupäivien tapahtumapaikoista. Dipoli toimii yliopiston näyteikkunana ja suosittuna kohtauspaikkana. Vuonna 1966 teekkareiden yliopistotaloksi valmistuneen Dipolin suunnittelivat Raili Pietilä (o.s. Paatelainen) ja Reima Pietilä.

Osoite: Otakaari 24, 02150 Espoo

Tutkimuspalvelupäivät Dipolissa
Ti 22.08. Avajaiset ja päivän sessiot

Kampuskartta

Lue lisää kohteista painamalla info-ikoneita.

Liikkuminen

Yhteistyökumppanimme

Yhteystiedot

Tutkimuspalvelupäiviin liittyvät kysymykset voi lähettää suunnittelutiimille osoitteeseen [email protected]

Tutkimuspalvelupäivät on yliopistojen ja tutkimusinstituuttien tutkimushallinnon osaajille suunnattu tapahtuma. Tutkimuspalvelupäivät 2023 järjestetään Aalto-yliopistossa.

#RSD2023

Two women reading together in the Learning Centre library

Tutkimuspalvelupäivät 2023

Tutkimuspalvelupäivät on yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten tutkimushallinnon osaajille suunnattu vuotuinen konferenssi. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään Aalto-yliopistossa teemalla Toiminta muuttuvassa maailmassa.

Tapahtumat
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: