Tapahtumat

Abstraktit

Tutkimuspalvelupäivien hyväksytyt abstraktit on valittu. Voit ehdottaa maanantaina 21.8. järjestettäviä verkostotapaamisia vielä 31.7. asti. Kaikki valitut abstraktit löytyvät Ohjelma -sivulta.
Man and a woman watching content from a computer together.
Kuva: Unto Rautio

Ehdota esitelmää tai työpajaa

Vaikka Tutkimuspalvelupäivien 2023 yleisteemana on Toiminta muuttuvassa maailmassa, ehdotuksia esitelmistä ja työpajoista otetaan vastaan kaikkiin tutkimushallinnon ja -palveluiden osa-alueisiin liittyen. Konferenssin ohjelmatoimikunta ottaa vastaan abstrakteja 28.04.2023 asti. 

Jätä abstraktisi tällä lomakkeella

Konferenssiohjelma

 • Maanantai 21.8.
  Verkostotapaamiset, maksuton
 • Tiistai 22.8.
  Avajaiset ja sessiot (esitelmät & työpajat)
 • Keskiviikko 23.8.
  Sessiot (esitelmät & työpajat)

Ohjeet abstraktin jättöön

Lähtökohtaisesti esityksille ja keskusteluun varattu aika on 30 minuuttia. Jos koet, että ehdottamasi aihe vaatii enemmän aikaa, voit ehdottaa myös 60 minuutin esitystä. Työpajoille voi varata 30-90 minuuttia.

Huomaathan, että kaikkien konferenssin osallistujien täytyy ilmoittautua tapahtumaan erikseen ja maksaa rekisteröitymismaksu. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa toukokuussa. 

Tekniset ohjeet

Abstraktin rakenne:

 • Otsikko ja mahdollinen alaotsikko
 • Tiivistelmä (max. 2000 merkkiä – näkyy konferenssiohjelmassa)
 • Teema: Pre-Award, Post-Award, Legal, Innovation, Open science & access, Network and ecosystem activities, Responsible research assessment & tenure track tai Muu.
 • Kieli: suomi / englanti / molemmat sopivat

Esityksen formaatti

 • Suullinen esitelmä (sisältäen esitelmän ja keskustelun)
 • Työpaja

Esityksen pituus: 30 min / 60 min
Työpajan pituus: 30 min / 60 min / 90 min

Esityksen taso: aloitteleville kuulijoille / keskitaso / kokeneille kuulijoille

Valintakriteerit

 1. Abstraktin selkeys
 2. Aiheen ajankohtaisuus
 3. Esityksen aiheen ja formaatin sopivuus

Aikataulu

Abstraktinjättö sulkeutuu 28.4.2023. Konferenssikomitea ilmoittaa valinnoista 31.5.2023. Konferenssin ohjelma julkaistaan kesäkuussa 2023.

Konferenssijulkaisu

Kaikki valitut abstraktit ja konferenssin muut tärkeät materiaalit julkaistaan osana sähköistä konferenssijulkaisua. Erilliset julkaisuohjeet lähetetään kirjoittajille lähempänä tapahtumaa.

Verkostotapaamiset

Maanantai-iltapäivä 21.8.2023 on varattu verkostotapaamisille eli esimerkiksi Finn-ARMAn työryhmille. Jos järjestät verkostollesi tapaamisen, ilmoitathan siitä alta löytyvällä lomakkeella. Saat kokoushuoneen ja voit halutessasi järjestää tapaamisesi osallistujille etäosallistumismahdollisuuden. Osallistuminen 21.8.2023 on maksutonta, vaikka muutoin Tutkimuspalvelupäivillä on osallistumismaksu.

Toivomme ilmoituksia verkostotapaamisista 30.6. mennessä. Mahdollisuuksien mukaan otamme vastaan myös myöhäisempiä ilmoituksia, niin kauan kuin kokoustiloja on vapaana.

Verkostotapaamisten ilmoittaminen

Yhteistyökumppanimme

Yhteystiedot

Tutkimuspalvelupäiviin liittyvät kysymykset voi lähettää suunnittelutiimille osoitteeseen [email protected]

Tutkimuspalvelupäivät on suunnattu tutkimushallinnon osaajille yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa ja muissa organisaatioissa. Tutkimuspalvelupäivät 2023 järjestetään Aalto-yliopistossa.

#RSD2023

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu