Tapahtumat

Tutkimuspalvelupäivät 2023

Tutkimuspalvelupäivät on yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten tutkimushallinnon osaajille suunnattu vuotuinen konferenssi. Tämän vuoden tapahtumassa kokoonnumme Aalto-yliopistoon teemalla Toiminta muuttuvassa maailmassa.
Two women reading together in the Learning Centre library
Kuva: Unto Rautio

Toiminta muuttuvassa maailmassa

Tutkimuspalvelupäivät on yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten tutkimusrahoituksen, innovaatiopalveluiden, avoimen tieteen ja muun tutkimushallinnon asiantuntijoiden vuosittainen tapahtuma. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös muut päivien sisällöstä kiinnostuneet. Päivien teemaksi on valittu Toiminta muuttuvassa maailmassa. Päivät järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Espoossa.

Tämän vuoden teema Toiminta muuttuvassa maailmassa korostaa mukautumiskykyä, joustavuutta ja innovaatioita navigoidessamme tutkimushallinnon jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Olivatpa kyseessä uudet teknologiat, tarve kestäville toimintatavoille tai muuttuvat rahoitusprioriteetit, tutkimusorganisaatioiden täytyy olla valmiina mukautumaan alati muuttuviin tarpeisiin. 

Research Service Days pinecone visual

Tärkeät päivämäärät

Abstraktit

 • 13.02. Abstraktien jättöaika alkaa
 • 17.04. Abstraktien jättöaika päättyy
 • 31.05. Ilmoitus abstraktien valinnasta

Jätä abstraktisi täällä

Rekisteröityminen

 • 03.05. Rekisteröitymislinkki aukeaa
 • 30.06. Aikainen rekisteröityminen sulkeutuu
 • 14.08. Viime hetken rekisteröityminen sulkeutuu

Rekisteröitymislinkki sekä ohjeet lisätään tälle sivustolle toukokuun alussa.

Konferenssin aikataulu

 • 21.08. Verkostotapaamiset, maksuton
 • 22.-23.08. Tutkimuspalvelupäivät Aalto-yliopistossa (ei etäosallistumismahdollisuutta)
   

Verkostotapaamiset

Maanantai-iltapäivä 21.8.2023 on varattu verkostotapaamisille eli esimerkiksi Finn-ARMAn työryhmille. Jos järjestät verkostollesi tapaamisen, ilmoitathan siitä alta löytyvällä lomakkeella. Saat kokoushuoneen ja voit halutessasi järjestää tapaamisesi osallistujille etäosallistumismahdollisuuden. Osallistuminen 21.8.2023 on maksutonta, vaikka muutoin Tutkimuspalvelupäivillä on osallistumismaksu.

Toivomme ilmoituksia verkostotapaamisista 30.6. mennessä. Mahdollisuuksien mukaan otamme vastaan myös myöhäisempiä ilmoituksia, niin kauan kuin kokoustiloja on vapaana.

Verkostotapaamisten ilmoittaminen

Man and a woman watching content from a computer together.

Abstraktit

Otamme vastaan ehdotuksia esitelmistä ja työpajoista. Tule mukaan tekemään upeat Tutkimuspalvelupäivät 2023!

Tapahtumat

Yhteystiedot

Tutkimuspalvelupäiviin liittyvät kysymykset voi lähettää suunnittelutiimille osoitteeseen [email protected]

Tutkimuspalvelupäivät on suunnattu tutkimushallinnon osaajille yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa ja muissa organisaatioissa. Tutkimuspalvelupäivät 2023 järjestetään Aalto-yliopistossa.

#RSD2023

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Tutkimuspalvelut, innovaatioekosysteemipalvelut ja akateemiset lakipalvelut tukevat koulujen tutkimushenkilöstöä ja avustavat yliopiston johtoa.

Lue lisää
People in Faculty Club
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu