Tapahtumat

Tutkimuspalvelupäivät 2023

Tutkimuspalvelupäivät on yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten tutkimushallinnon osaajille suunnattu vuotuinen konferenssi. Tämän vuoden tapahtumassa kokoonnumme Aalto-yliopistoon teemalla Toiminta muuttuvassa maailmassa.
Two women reading together in the Learning Centre library
Kuva: Unto Rautio

Toiminta muuttuvassa maailmassa

Tutkimuspalvelupäivät on yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten tutkimusrahoituksen, innovaatiopalveluiden, avoimen tieteen ja muun tutkimushallinnon asiantuntijoiden vuosittainen tapahtuma. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös muut päivien sisällöstä kiinnostuneet. Päivien teemaksi on valittu Toiminta muuttuvassa maailmassa. Päivät järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Espoossa.

Tämän vuoden teema Toiminta muuttuvassa maailmassa korostaa mukautumiskykyä, joustavuutta ja innovaatioita navigoidessamme tutkimushallinnon jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Olivatpa kyseessä uudet teknologiat, tarve kestäville toimintatavoille tai muuttuvat rahoitusprioriteetit, tutkimusorganisaatioiden täytyy olla valmiina mukautumaan alati muuttuviin tarpeisiin. 

Valitettavasti kovan kysynnän vuoksi Tutkimuspalvelupäivien 2023 ilmoittautuminen on suljettu.

Research Service Days pinecone visual

Konferenssin aikataulu

  • Ma 21.8. Verkostotapaamiset, maksuton
  • Ti 22. - Ke 23.08. Tutkimuspalvelupäivät Aalto-yliopistossa

Voit ladata konferenssiohjelman täältä

Tapahtumapaikat

  • Ma 21.8. Kandidaattikeskus, Otakaari 1
  • Ti 22.8. Dipoli, Otakaari 24
  • Ke 23.8. Kandidaattikeskus, Otakaari 1

Katso kartta ja lue lisää tapahtumapaikoista

Verkostotapaamiset

Maanantai-iltapäivä 21.8.2023 on varattu verkostotapaamisille eli esimerkiksi Finn-ARMAn työryhmille. Osallistuminen 21.8.2023 on maksutonta, vaikka muutoin Tutkimuspalvelupäivillä on osallistumismaksu.

Verkostotapaamisten ilmoittaminen

Majoittuminen

Katso Tutkimuspalvelupäivien hotellikiintiöt täältä

Yhteistyökumppanimme

Yhteystiedot

Tutkimuspalvelupäiviin liittyvät kysymykset voi lähettää suunnittelutiimille osoitteeseen [email protected]

Tutkimuspalvelupäivät on suunnattu tutkimushallinnon osaajille yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa ja muissa organisaatioissa. Tutkimuspalvelupäivät 2023 järjestetään Aalto-yliopistossa.

#RSD2023

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Tutkimuspalvelut, innovaatioekosysteemipalvelut ja akateemiset lakipalvelut tukevat koulujen tutkimushenkilöstöä sekä tohtoriopiskelijoita, ja avustavat yliopiston johtoa.

Lue lisää
People in Faculty Club
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: