Perustieteiden korkeakoulu

Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty opiskelijaksi Aalto-yliopistoon.

Saatekirje maisteriohjelmiin hyväksytyille opiskelijoille
Punaisia kuvioita vaakasuorasti

Hakemuksesi teki meihin vaikutuksen ja haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Aaltoon. Tulet olemaan hyvässä seurassa, sillä Aalto on arvioitu maailman 9. parhaaksi yliopistoksi QS Ranking –listalla alle 50 vuotiaista yliopistoista. Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen opiskelukokemuksen henkilökohtaisella ohjauksella, kattavilla opiskelijapalveluilla ja aktiivisella opiskeluyhteisöllä. Toivottavasti näemme sinut kampuksella ensi syksynä.

Me Aallossa uskomme uteliaisuuden voimaan. Rohkaisemme opiskelijoitamme tutkimaan tuntematonta sekä oppimaan ja tekemään asioita täysin uudella tavalla – yhdessä ja rajoja rikkoen. Teemme kaikkemme, jotta pystymme tarjoamaan sinulle kattavasti tietoa ja vastaamaan kaikkiin opiskelusi aloittamiseen liittyviin käytännön kysymyksiin. Yhteystietomme löydät kirjeen lopusta.

Tervetuloa Aaltoon!

Uuden opiskelijan muistilista

Käythän huolellisesti läpi seuraavat vaiheet:

 1. Ota opiskelupaikka vastaan 20.4.2022 klo 15.00 mennessä. Jos olet tullut hyväksytyksi varasijalta, tarkista hyväksymiskirjeestä, mihin päivämäärään mennessä sinun tulee ottaa paikka vastaan!
 2. Toimita tarvittaessa oikeaksi todistetut liitteet 27.5.2022 klo 15.00 mennessä (opiskelijaksi maalis- ja huhtikuussa hyväksytyt) tai 17.8.2022 klo 15.00 mennessä (opiskelijaksi touko- ja kesäkuussa varasijalta hyväksytyt).
 3. Ilmoittaudu läsnäolevaksi 31.7.2022 mennessä.
 4. Jos olet tullut ehdollisesti hyväksytyksi keskeneräisen tutkinnon perusteella, toimita oikeaksi todistettu kopio tutkintotodistuksesta 17.8.2022 klo 15.00 mennessä.
 5. Hae tarvittaessa asuntoa.
 6. Hae tarvittaessa opintotukea ja asumistukea.
 7. Aktivoi Aalto-käyttäjätunnuksesi. Aalto-tunnukset ovat aktivoitavissa aikaisintaan heinäkuussa. Saat kutsuviestin Aalto-tunnusten aktivointiin henkilökohtaiseen sähköpostiisi, kun olet ottanut opiskelupaikkasi vastaan ja tehnyt lukukausi-ilmoittautumisen.

 8. Suorita Aallon alkuorientaatio verkossa (linkki toimitetaan myöhemmin, vaatii Aalto-tunnuksen aktivoinnin).
 9. Valmistaudu aloittamaan opintosi orientaatioviikolla (viikko 35).

Yksityiskohtaisemmat ohjeet ja tietoa uusille opiskelijoille löydät Aallon opiskelijaportaalista eli Intosta.

Yhteydenpito ennen syksyn orientaatiota

Lähetämme sinulle kevään ja kesän aikana uutiskirjeitä. Muistutamme niissä tärkeistä asioista ja kerromme tarkempia tietoja orientaatio-ohjelmasta sekä opintojen aloittamisesta. Sinulle nimetään opiskelijatuutori, joka myös on sinuun yhteydessä kesän aikana. Muistathan ilmoittaa meille, jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu. Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan meihin yhteyttä!

Huomaathan, että heinäkuussa yliopiston henkilökunta lomailee. Jos sinulla on kiireellistä kysyttävää heinäkuun aikana, ota yhteyttä [email protected].

Yhteystiedot
 

Aalto-yliopiston hakijapalvelut

PL 11110
00076 AALTO
Puhelin: +358 2944 29290
Sähköposti: [email protected]

Aalto-yliopisto Perustieteiden korkeakoulu

PL 15400
00076 AALTO

Sähköposti: [email protected]

 

Tervetuloa Aaltoon. Nähdään syksyllä!

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu