Viestintä- ja vuorovaikutuskoulutus

Haluatko oppia kirjoittamaan yleistajuisesti omasta tutkimuksestasi? Hyödynnätkö jo sosiaalista mediaa oman asiantuntijuutesi vahvistamisessa? Ovatko digi- ja esiintymistaitosi ajan tasalla?
Communications training, Aalto people sitting around a table with their laptops. photo Aalto University / Unto Rautio

Aaltolaisten viestintätaitojen kehittymisen tueksi tarjolla on monipuolinen kattaus viestintään ja vuorovaikutukseen liittyvää koulutusta. Viestintäkoulutusta räätälöidään vastaamaan osallistujien tarpeita ja toiveita.

Koulutusten avulla kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja vahvistat profiiliasi oman asiantuntija-alueesi ykkösviestijänä!

Henkilöstölle järjestetään koulutusta muun muassa sisällöntuotantoon ja laajasti vuorovaikutustaitoja vaativiin tilanteisiin, kuten esiintymiseen, fasilitointiin ja digitaalisissa viestintäympäristöissä tarvittaviin taitoihin. Koulutusten sisällöistä ja alkamisesta tiedotetaan aalto.fi:n tapahtumakalenterissa.

Aallon koulutustarjonnan lisäksi voit myös oppia itsenäisesti. Tutustu esimerkiksi aaltolaisten omaan digitaalisen viestinnän oppaaseen, Aalto Digital Playbookiin. Visuaalisen ilmeen ohjeiston avulla omaksut helposti Aallon visuaaliseen ilmeen peruspilareihin - tunnukseen, väreihin, typografiaan ja valokuvien/kuvitusten - käytön.

Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstökoulutus

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu