Palvelut

Saavutettavuusseloste Aalto Service Platform

Tämä saavutettavuusseloste koskee Aallon palvelualustaa (Aalto Service Platform), joka pohjautuu Salesforce-teknologiaan ja tuotteisiin.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Aallon palvelualustan (Aalto Service Platform) perusteknologiaa eli Aallon käyttämiä Salesforcen tuotteita. Tässä saavutettavuusselosteessa ei käsitellä alustan päälle rakennettuja räätälöityjä palveluita, joilla on omat saavutettavuusselosteet.

Salesforce-tuotteiden tavoitteena on noudattaa WCAG 2.1. -kriteeristön AA-tasoa. Yhdenvertaisuus ja saavutettavuus ovat keskeisiä arvoja tuotteiden kehityksessä ja työ niiden parantamiseksi on jatkuvaa. Tämän selosteen arviot perustuvat Salesforcen ilmoittamiin tietoihin osoitteessa https://www.salesforce.com/company/legal/508_accessibility/ .

Aalto-yliopisto käyttää alla listattuja Salesforce-tuotteita, joiden tuotekohtainen saavutettavuuden taso on kuvattu tarkasti tähän yhteyteen linkitetyssä tuotteen omassa saavutettavuusraportissa. Kaikki Aallon käyttämät tuotteet täyttävät WCAG 2.1 AA-tason kriittiset vaatimukset.

Service Cloud (Aallon käytössä: Admissions)

Service Cloud Customer Services saavutettavuusraportti

Salesforce Advisor Link (SAL) (Aallon käytössä: MyStudies)

Salesforce Advisor Link saavutettavuusraportti

Experience Cloud (Aallon käytössä: MyStudies, Courses.aalto.fi, OurSolutionHub)

Experience Cloud Desktop saavutettavuusraportti

Experience Cloud Web Mobile saavutettavuusraportti

Marketing Cloud (Aallon käytössä: Admissions)

Marketing Cloud Email Studio saavutettavuusraportti

Marketing Cloud Journey Builder saavutettavuusraportti

Tableau CRM (Aallon käytössä: MyStudies)

Tableau CRM saavutettavuusraportti

Palaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen Aallon palvelualustalla? Kerro se meille [email protected] ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Valvontaviranomainen
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tämä seloste on laadittu 11.6.2021.

Salesforce company name on blue cloud

Salesforce Product Accessibility Conformance Reports (ulkoinen linkki)

Vapaaehtoinen tuotteen saavutettavuusmalli (VPAT) on vakiolomake, jolla dokumentoidaan tuotteen yhteensopivuus saavutettavuusstandardien kanssa. VPAT:n avulla luodaan saavutettavuusvaatimustenmukaisuusraportteja (ACR), jotka kuvaavat tuotteen saavutettavuutta. ACR:n pohjalta voidaan kirjoittaa tuotteen saavutettavuusseloste.

Students studying in Learning Centre.

Aallon palvelualusta

Aallon palvelualustan (Aalto Service Platform) avulla voidaan kehittää palveluyksiköiden rajat ylittäviä digipalveluja. Alusta mahdollistaa palvelujen käyttäjälähtöisen ja tietoon pohjautuvan kehityksen.

Digital Aalto
Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: