Palvelut

Ostopolitiikka henkilökohtaisessa käytössä olevien tietokoneiden ja mobiililaitteiden hankintaan

Henkilökunnan henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettujen tietokoneiden ja mobiililaitteiden hankinnalle on määritelty ostopolitiikka englanninkielisessä dokumentissa The Personal computer and mobile device purchasing policy.

Kun henkilökunnalle tilataan henkilökohtaiseen käyttöön tietokone tai mobiililaite, tulee tilaus ensisijaisesti tehdä Tilaa tietokone- tai Puhelin ja / tai liittymätilaus -lomakkeilla. 

Perusvalikoiman ulkopuolisen laitteen tilaamiseen tulee olla perusteltu syy. Laitteen kustannukset menevät tällöin henkilön kustannuspaikalle ja tilaus pitää hyväksyä etukäteen.

Tilaus tehdään Aallon IT-palveluiden kautta.

Laitteen tilaus akateemiseen työhön

Kun laite tilataan akateemiseen työhön, perusvalikoiman ulkopuolisen laitteen tilaamiseen tulee olla perusteltu käyttöön liittyvä syy. 

Tilaus pitää hyväksyttää ennen tilauksen tekoa kustannuspaikan vetäjältä. Jos tilausta tehdään kustannuspaikan vetäjälle, hyväksyjänä toimii hänen esihenkilönsä.

Laitteen tilaus ei-akateemiseen työhön


Kun laite tilataan ei-akateemiseen työhön, esimerkiksi yhteisin palveluihin, perusvalikoiman ulkopuolisen laitteen tilaamiseen tulee olla henkilön työntekoon liittyvät syyt. 

Tilaus pitää hyväksyttää ennen tilauksen tekoa operatiivisen johtoryhmän (PMT, President’s Managemen Team) jäsenellä.

Lue lisää PC and Mobile Device Purchasing Policy -dokumentista (englanniksi). Löydät dokumentin liitteenä alta. HUOM: liite näkyy kun olet kirjautuneena Aalto-tunnuksillasi.
 

PC on a desk with coffee mug next to it

Tietokoneen tilaaminen

Ohjeet, kuinka tilaat tietokoneen.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: