Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? helmikuussa 2019

AllWell?-opiskeluhyvinvointikysely on auki toisen vuoden kandi- ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille 6.-20.2.2019. Opiskelijat saavat henkilökohtaisen kyselylinkin sähköpostiinsa. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
AllWell

Opiskelijoiden hyvinvointi ja opiskelukyky on osa Aalto-yliopiston strategiaa vuosille 2016-2020. Tavoitteena on parantaa opiskelijoiden hyvinvointia ja opintomenestystä edistämällä opintojen ohjausta, opetusta, oppimispalveluita ja opiskelutaitoja.

Kyselyn tuloksien yhteenveto toimitetaan ohjelmajohtajille ja koulun johdolle ohjelma- tai laitoskohtaisesti. Yhdessä kurssipalautteen kanssa sitä käytetään ohjelman kehittämisen tukena. Opiskelijoiden saama henkilökohtainen palaute antaa vinkkejä parempaan stressinhallintaan, keinoihin parantaa omia opiskelutaitoja, keinoihin lopettaa hankalien asioiden välttely sekä tunnetaitojen merkityksen tunnistamiseen oppimisen kannalta.

AllWell?-kyselystä Aallosta vastaavat

Merita Petäjä

Merita Petäjä

Oppimispalvelut
Psychologist, Project Manager
Mikko Inkinen

Mikko Inkinen

Oppimispalvelut
AllWell?-asiantuntija, Psykologi
Viivi Virtanen

Viivi Virtanen

Oppimispalvelut
Pedagoginen asiantuntija, AllWell?-hanke
Sara Rönkkönen

Sara Rönkkönen

Oppimispalvelut
Projektisuunnittelija, Success of Students 

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? ja opetuksen kehittäminen Aallossa

Vuosittain toteutettavalla AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyllä saamme tutkimuspohjaista tietoa pedagogisten kehittämistoimien suunnittelemisen tukemiseen. Kyselyn tuloksien yhteenveto toimitetaan Aallon ohjelmajohtajille ja koulun johdolle.

Read more
AllWell-tuloskuva esimerkki

Success of Students -opiskeluhyvinvointiprojekti

Hankkeen tavoitteena on parantaa opiskelijoiden hyvinvointia ja opintomenestystä edistämällä opintojen ohjausta, opetusta, oppimispalveluita ja opiskelutaitoja.

Read more
Success of Students study well-being initiative (2016-2020). Image: Arttu Haglund
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu