Palvelut

Medianäkyvyys ja palkinnot ACRISissa

ACRISiin on mahdollista lisätä tietoja medianäkyvyydestä ja palkinnoista.

Palkintojen lisääminen

Voit lisätä julkiseen profiiliisi erilaisia palkintoja. Valittavia palkintotyyppejä on viisi, ja ne kaikki ovat tärkeitä erilaisissa arvioinneissa (tenure track, meriitit, RAI). 

  • Award or honour granted for a specific work: palkinto akateemisesta tai taiteellisesta työstä, esimerkiksi puhujan palkinto tai parhaan artikkelin palkinto.
  • Award or honour granted for academic or artistic career:  palkinto poikkeuksellisesta akateemisesta tai taiteellisesta urasta, esim. ERC-apuraha, stipendiehdokkuus, taiteilijaprofessuuri, Aalto-professuuri. 
  • Invitation or ranking in competition: menestyminen kilpailussa.
  • Granted funding (personal grants): myönnetty henkilökohtainen rahoitus.
  • Granted funding (public project funding): myönnetty julkinen projektirahoitus.

Palkintoihin liittyviä tietoja ei validoida.

Katso ohjeet palkintojen lisäämisestä ACRIS-profiiliin (in English)

Medianäkyvyys (Press/Media) ja ACRIS

Tutkijat voivat lisätä medianäkyvyyttä koskevia tietoja ACRISiin itse. Lisäksi suomalaisia mediatietoja integroidaan automaattisesti Meltwater-järjestelmästä:

Meltwater-mediatiedot integroidaan suomalaisista verkkolehdistä ja medialähteistä Aaltoon liittyvien avainsanojen perusteella. Palveluhenkilöstö tarkistaa ja validoi tiedot ja lisää ne tutkijoiden profiileihin ACRIS-järjestelmässä.

Jos uutinen ei liity sinuun, voit hylätä (disclaim) sen, eikä sen pitäisi enää tulla ehdotettavaksi profiiliisi. 

Integroituja uutisia ei voi poistaa, mutta voit muuttaa sivun alalaidan näkyvyysasetuksista uutisen näkyväksi vain itsellesi. 

Jokainen käyttäjä voi lisätä ja muokata medianäkyvyyttä koskevia tietueita (Press/media).

Takaisin ACRIS-ohjeiden pääsivulle: 

Kaikki ACRIS-ohjeet

Tälle sivulle on koottu linkit kaikkiin ACRIS-ohjeisiin. ACRIS, Aalto Current Research Information System, on Aalto-yliopistoon tutkimustietojärjestelmä. Tutkimustietojärjestelmään tallennetut tiedot näytetään julkisessa Research.aalto.fi-portaalissa.

ACRIS-ohjeet

ACRIS (Aalto Current Research Information System) on Aalto-yliopiston tutkimustietojärjestelmä. Järjestelmässä on ajantasaista tietoa Aalto-yliopiston tutkimuksesta ja taiteellisesta toiminnasta. Tiedot näkyvät julkisesti Research.aalto.fi-portaalissa.

Yellow dots and a magnifying glass
Tätä palvelua tarjoaa:

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: