Palvelut

Lisää tai vaihda tilinumero palkanmaksua varten

Pankkitilin tilinumero syötetään sille varattuun kenttään Workday-järjestelmässä. Uudelle työntekijälle tulee tehtävä tilinumeron lisäämiseen Saapuneet-kansioon. Jotta pankkitilitietojaan pääsee Workdayssa käsittelemään, järjestelmään kirjautuessa täytyy olla suojatussa yhteydessä Aallon verkkoon sekä tunnistautua Microsoft Authenticator -sovelluksella. Jos pankkisi maa on jokin muu kuin Suomi, katsothan ohjeet alta.

Miksi suojattu yhteys ja erillinen henkilöllisyyden varmentaminen?

Työnantajalla on velvollisuus suojella henkilökohtaisia tietojasi. Erityisesti palkanmaksuun liittyvät tiedot joutuvat kalastelu- ja muiden väärinkäytösyritysten kohteeksi usein, joten Aallossa on otettu käyttöön keinoja tietojen suojelemiseksi, samoin kuin esimerkiksi luottokortilla internetissä maksamiseen on otettu erityisiä varmenteita käyttöön EU:ssa.

Ensimmäisenä kannattaa ladata puhelimelle Microsoft Authenticator-sovellus ja ottaa se käyttöön seuraamallaIT:n ohjeita.

Pankin maa

 1. Voit lisätä suomalaisen pankkitilin suoraan Workday-järjestelmään.
 2. Jos pankkisi maa on muu kuin suomalainen mutta SEPA-maiden pankki (Single Euro Payments Area), pyydä HR:ää vaihtamaan ensin pankin maa.
 3. Jos pankkisi sijaitsee SEPA-maiden ulkopuolella, pankkitili ilmoitetaan suoraan palkkaryhmään lomakkeella, jonka saa HR:sta. Saapuneet-kansion viesti lähetetään eteenpäin tyhjänä.

Palkkaryhmä ei ota vastaan lomakkeella toimitettuja suomalaisia tai SEPA-maissa sijaitsevien pankkien tilitietoja, vaan ne viedään aina Workdayn kautta.

Vaihda tilinumero

Jos pankin maaksi on valittu muu kuin Suomi, voit vaihtaa sen itse takaisin Suomeksi. Jos haluat lisätä muun kuin suomalaisen pankkitilin ja pankin maa on Suomi, pyydä HR:ää ensin vaihtamaan pankkisi maa.

 1. Varmista, että olet suojatussa yhteydessä Aallon verkkoon. (Jos joudut kirjautumaan Workday-järjestelmään etkä siirry sisään automaattisesti, yhteys ei ole muodostunut. Kirjaudu ulos ja muodosta yhteys uudestaan.)
 2. Mene työntekijän profiilisi osioon Palkamaksu (engl. Payment).
 3. Siirry etuoikeutettuun istuntoon (engl. Privileged session) ja varmenna henkilöllisyytesi
 4. Muokkaa nykyistä tilinumeroa, tai lisää uusi
 5. Pankkitili tulee syöttää sille varattuun kenttään, jotta se siirtyy automaattisesti palkkaryhmään. Kommenttikenttään syötetyt tiedot eivät siirry palkkaryhmään.
 6. Jos lisäsit uuden, muista poistaa vanha!
 7. Tallenna tiedot

Huomaathan, ettei pankkitilinumero tule kokonaisuudessaan koskaan näkyviin. Voit tarkistaa, että tilinumero on tallentanut, painamalla muokkaa. Tällöin näkyviin tulee tallentuneen pankkitilin neljä viimeistä numeroa.

vaihda pankkitili WD
Jos lisää ja muokkaa-nappulat eivät näy, suojattu yhteys ei ole muodostunut. Tarkista yhteys ja kirjaudu uudelleen sisään.

Uuden työntekijän perehtymisopas

Uuden työntekijän avuksi perehdytystä tukevia linkkejä keskeisiin teemoihin. Perehdytys on tärkeä osa uuden työn aloittamista.

Three students with bicycles in front of Väre building, Aalto University

Workday-perusohje

Workday on henkilöstöhallintajärjestelmä. HR käyttää Workdayta kaikissa HR prosesseissa. Workday on myös työntekijöiden sekä vierailijoiden itsepalveluportaali: esimerkiksi yhteystiedot päivitetään ja poissaolot anotaan Workdayssa. Kirjautuaksesi Workdayhin tarvitset aktivoidut Aalto-tunnukset, sekä voimassaolevan työ- tai vierailijasopimuksen. Workdayta voi käyttää suomeksi tai englanniksi.

A group of people absolutely not staging a photograph gathered around a laptop

Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot

Löydät oman yksikkösi henkilöstöpalveluiden yhteyshenkilön tämän sivun kautta.

People biking in front of Väre and ABloc

Henkilötiedot, pankkitili ja verokortti

Palkanmaksuun vaadittavat henkilö- ja pankkitiedot lisätään Workday-järjestelmässä ja verokortti toimitetaan palkkatiimiin.

Keltainen Aalto-kynä
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu