Palvelut

Koulutukset tutkimuksen tueksi

Aallon koulutukset ja tietoiskut tutkimuksen tueksi kattavat koko tutkimusprojektin elinkaaren. Koulutuksissa käsitellään niin tutkimusrahoituksen hakemista, projektinhallintaa ja –johtamista kuin yrittäjyyttäkin. Niissä huomioidaan myös tutkimusdatan hallinnan, julkaisemisen ja etiikan kysymykset.

Koulutusten tavoitteena on kasvattaa aaltolaisten tietoisuutta erilaisista ulkopuolisen tutkimusrahoituksen rahoitusmahdollisuuksista, parantaa tutkimusrahoitushakemusten läpimenoa sekä lisätä tuntemusta rahoittajien ehdoista ja Aallon projektinhallintakäytänteistä. Lisäksi koulutuksissa käydään läpi mm. sopimusoikeudellisia asioita, tutkimustulosten kaupallistamista ja patentointia, akateemista kirjoittamista, tutkimushankkeiden etiikkaa, tutkimusdatan hallintapolitiikkaa ja avoimen julkaisemisen periaatteita. Myös yleistä projektityöskentelyn ja esiintymistaidon valmennusta on tarjolla.

Koulutusten kohderyhmänä on pääasiassa Aallon tutkimushenkilöstö. Osa koulutuksista on suunnattu myös tohtoriopiskelijoille sekä palveluhenkilöstölle.

Open science training

Avoimen tieteen koulutus - tule mukaan oppimaan!

Avoimen tieteen koulutuksia on tarjolla syksyllä neljä kertaa: 10.9.2019; 22.10.2019; 13.11.2019 ja 11.12.2019.
 
o Best practices in research data management, e.g. data management planning and data sharing.
o Funders’ requirements about open science
o Ways to open scientific publications

Target group: Researchers, academics and research support staff or anyone interested in open science

Tapahtumat
Aallon tieteellisen laskennan koulutusta

Tieteellisen laskennan koulutusta tutkijoille

Tutkijoille on tarjolla erilaisia tieteellisen laskennan kursseja, jotka pitävät sisällään tutoriaaleja ja luentoja tieteellisen laskennan perusteista Aallossa.

Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstökoulutus

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu