Oppimiskeskus

Primo.aalto.fi-verkkosivustopalvelun saavutettavuusseloste

Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen primo.aalto.fi-verkkosivustopalvelua ja sen mobiilisovellusta koskee EU:n saavutettavuusdirektiivi, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Aalto-yliopiston oppimiskeskuksen primo.aalto.fi-verkkosivustopalvelua. Palvelu täyttää kriittiset A & AA-vaatimukset. Sivuston on arvioinut palveluntuottaja ExLibris, ks. tarkemmin Primo Accessibility.

Aalto-yliopiston oppimiskeskus on sitoutunut noudattamaan saavutettavuusstandardeja. Varmistamme saavutettavuuden seuraavilla toimenpiteillä:

  • saavutettavuus kuuluu toiminta-ajatukseemme.
  • saavutettavuus on otettu huomioon yliopiston käytännöissä.
  • yliopistollamme on nimetty saavutettavuudesta vastaava henkilö.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit laittaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Vastaamme palautteisiin viimeistään kahden viikon kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Tämä seloste on laadittu 6.5.2021. Tämä seloste on päivitetty 19.1.2022.

Yhteystiedot

Koko Oppimiskeskusta koskevat yhteystiedot. Päätoimipisteemme on Harald Herlin -oppimiskeskus (Otaniementie 9, Espoo).

Lue lisää
Aerial photo of the campus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu