Muut opinnot

Kesäopetus

Aalto-yliopisto tarjoaa kesäopetusta kaikilla kolmella alalla: kauppa, taide ja tekniikka. Kesäopetusaika on toukokuusta elokuuhun. Myös kieli- ja viestintäopintoja voidaan tarjota. Kesäopetustarjonta päivitetään näille sivuille maalis-huhtikuun aikana.

Tälle sivulle on kerätty Aalto-yliopiston ja muiden toimijoiden Aallon tutkinto-opiskelijoille tarjoamaa kesäopetusta. Jos et ole Aallon tutkinto-opiskelija, niin sinulle suunnattua kurssitarjontaa löytyy elämälaajuisen oppimisen sivuilta.

Aalto-yliopiston avoimen yliopiston kesäopetus

Aallon läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille tarjotaan maksuttomia paikkoja muutamille avoimen yliopiston järjestämille kursseille kesäkaudella 2024. Maksuttomia paikkoja on rajattu määrä. Maksuttomille paikoille ilmoittaudutaan Sisussa samaan tapaan kuin muillekin kursseille. Jos et tiedä kuuluuko kurssi tutkintoosi (tutkintorakenteeseen), varmistathan asian koulusi Oppimispalveluista ennen kurssi-ilmoittautumista.

Ilmoittautumisaika alkukesän kursseille alkaa aikaisintaan 25.3.2024 klo 9.00
Ilmoittautumisaika elokuussa alkaville kursseille alkaa 22.5.2024 klo 9.00.

Huomaa seuraavat eroavaisuudet avoimen yliopiston ja laitosten järjestämien kurssien välillä:

  • Avoimen yliopiston kurssin ilmoittautuminen Sisussa on suoralla vahvistuksella, joten opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Kurssin tulee olla merkitty ensisijaisessa hopsissa avoimen yliopiston A-alkuisella kurssikoodilla esim. A22A00110
  • Avoimen yliopiston kurssikuvaukset eivät näy Sisussa, vaan ne löytyvät Avoimen kurssivalikosta.

Avoimen yliopiston kesätarjonta on kokonaan nähtävillä Avoimen yliopiston sivuilla. Jos sinulla on kysyttävää Avoimen yliopiston kursseista tai niille ilmoittautumisesta, ota yhteyttä [email protected] .

Kaikki kesäopetus

Kesäopetustarjonta päivitetään näille sivuille maalis-huhtikuun aikana. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä kurssin tarjoajaan. Kurssin tarjoaja on merkitty alla olevan taulukon viimeiseen sarakkeeseen.

Katso myös kesäsivuaineet

Informaatioteknologian sivuaine (ITP)

Sivuaine kaikille Aallon opiskelijoille

Illustration for the Student Guide, Minors

Kansainvälisen liiketoiminnan sivuaine (Mikkeli)

Sivuaine kaikille Aallon opiskelijoille

Illustration for the Student Guide, Minors

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: