Muut opinnot

Kesäopetus

Aalto-yliopisto tarjoaa kesäopetusta kaikilla kolmella alalla: kauppa, taide ja tekniikka. Kesäopetusaika on toukokuusta elokuuhun. Myös kieli- ja viestintäopintoja voidaan tarjota. Kesäopetustarjonta päivitetään näille sivuille maalis-huhtikuun aikana.

Tälle sivulle on kerätty Aalto-yliopiston ja muiden toimijoiden Aallon tutkinto-opiskelijoille tarjoamaa kesäopetusta. Jos et ole Aallon tutkinto-opiskelija, niin sinulle suunnattua kurssitarjontaa löytyy mm. Avoimen yliopiston sivuilta ja Aalto-yliopiston kesäkoulun sivuilta.

Aalto-yliopiston avoimen yliopiston kesäopetus

Aallon läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille tarjotaan maksuttomia paikkoja muutamille avoimen yliopiston järjestämille kursseille kesäkaudella 2023. Maksuttomia paikkoja on rajattu määrä. Maksuttomille paikoille ilmoittaudutaan Sisussa samaan tapaan kuin muillekin kursseille.

Ilmoittautumisaika alkukesän kursseille alkaa aikaisintaan 4.4.2023 klo 9.00
Ilmoittautumisaika elokuussa alkaville kursseille alkaa 6.6.2023 klo 9.00.

Huomaa seuraavat eroavaisuudet avoimen yliopiston ja laitosten järjestämien kurssien välillä:

  • Avoimen yliopiston kurssin ilmoittautuminen Sisussa on suoralla vahvistuksella, joten opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Kurssin tulee olla merkitty ensisijaisessa hopsissa avoimen yliopiston A-alkuisella kurssikoodilla esim. A22A00110
  • Avoimen yliopiston kurssikuvaukset eivät näy Sisussa, vaan ne löytyvät Avoimen kurssivalikosta.

Avoimen yliopiston kesätarjonta on kokonaan nähtävillä Avoimen yliopiston sivuilla. Jos sinulla on kysyttävää Avoimen yliopiston kursseista tai niille ilmoittautumisesta, ota yhteyttä [email protected] .

Kaikki kesäopetus

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä kurssin tarjoajaan.

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: