Ohjelmat

Bachelor's Programme in Economics

Loading table of contents

Opintojen suunnittelu

Ohjeet opintojen suunnitteluun

Opintojen suunnittelu on keskeinen ja välttämätön osa opiskelua. Suunnittelemalla opintojasi hahmotat opintojen kokonaisuuden ja rakennat omaa osaamistasi sekä asiantuntijuuttasi juuri sinua kiinnostavaan suuntaan.

Yliopistolaki ja tutkintosääntö määrittelevät osan tutkintosi sisällöstä. Osan voit valita itse sen mukaan, mistä olet kiinnostunut, mitä tavoittelet ja millainen elämäntilanteesi on. Esimerkiksi sivuaineen, opinnäytteen aiheen sekä valinnaiset opinnot voit suunnitella hyvin vapaasti. Jos haluat, voit lähteä vaihto-opiskelijaksi tai suorittaa opintoja muissa suomalaisissa korkeakouluissa.

Sisu-ohjeiden etusivu

Opiskelijan Sisu-ohjeiden etusivu.

Löydät Sisu-ohjeet täältä
Sisu instructions main illustration

Suoritetut opinnot vaikuttavat maisteriohjelmaan jatkamiseen

Kun sinut on valittu Kauppakorkeakoulun kandidaattiohjelmaan, olet saanut opiskeluoikeuden myös kauppatieteiden maisterin tutkintoon. Maisteriopintojen suunnittelu kannattaa aloittaa jo kandidaattiopintojen aikana, koska kandidaatin tutkinnossa tekemäsi valinnat vaikuttavat siihen, mitä maisteriohjelmia voit valita. 

Ohjeet maisteriohjelman valintaan, kriteerit eri maisteriohjelmiin siirtymistä varten sekä ohjeet maisteriopintojen aloittamiseen löydät Valmistuminen-välilehdeltä.

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: