Oasis of Radical Wellbeing

Mitä on “radikaali” hyvinvointi?

Oasis of Radical Wellbeing -projektin avajaistapahtuma herätti keskustelua hyvinvoinnista Aalto-yliopistossa. Mutta mitä tarkoitetaan Oasis-projektin ”radikaalilla” hyvinvoinnilla?
Oasis of Radial Wellbeingin avajaiset A Gridissa 2021. (c) Oasis and Lassi Savola/Aalto Studios 2021.
Merita Petääjä (vas.), Suvi Helko, Petri Suomala, Pilvikki Absetz and Jani Romanoff at the Oasis of Radical Wellbeing -avajaiset A Gridissä 17.11.2021. (c) Oasis ja Lassi Savola / Aalto Studios 2021.

Keskiviikkona 17. marraskuuta meillä oli ilo järjestää Oasis of Radical Wellbeing -avaijaistapahtuma Aalto-yliopistossa. Professorit, tutkijat, henkilökunta, opettajat, psykologit ja opiskelijat kokoontuivat keskustelemaan paikan päällä Otaniemessä siitä, mitä ”radikaali” Oasis-projektin osalta tarkoittaa.

Kiitos osallistujille! Alla Lassi Savolan (Aalto Studios) video tapahtumasta:

Alta voit katsoa myös tapahtumassa ensi-iltansa saaneen lyhytelokuvan Self Compassion II, Good Luck, tekijöinä Merita Petäjä ja Eero Tiilikainen (Aalto, 2021):

Auta kehittämään Oasista!

Järjestääksemme entistä mielenkiintoisempia ja sujuvampia tapahtumia tulevaisuudessa, tarvitsemme palautettasi. Alla olevan englanninkielisen kyselyn täyttämiseen kuluu vain pari minuuttia. Uudet ideat ovat tervetulleita!

Oasis of Radical Wellbeing 567

Help Oasis of Radical Wellbeing make better events! (ulkoinen linkki)

Can you spare to a couple of minutes to fill out this survey form? We appreciate your thoughts!

Lisää radikaalista hyvinvoinnista blogissamme!

"Elämän hidastaminen rutiinien toteuttamiseksi on usein hyvin vaikeaa. Siksi on hyvä pysähtyä pohtimaan, miten omia itsehoitomalleja ja samalla omaa autenttista elämäntapaa voitaisiin vahvistaa", Merita Petäjä sanoo.

Oasis of Radical Wellbeing b on w 2021

Oasis of Radical Wellbeing -blogit (ulkoinen linkki)

Lue lisää radikaalista hyvinvoinnista asiantuntijoiltamme ja vierailtamme.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: