Lahjoita tulevaisuus

Valtion vastinrahakampanja 2020-2022: yliopistoille jaossa 67 miljoonaa euroa

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra pääomittaa yliopistoja 100 miljoonalla eurolla, josta 67 miljoonaa euroa jaetaan yliopistojen vuosina 2020-2022 saamien lahjoitusten suhteessa.
Kandidaattikeskuksen amfi.

Valtion vastinrahakampanjan tarkoituksena on yliopistojen vakavaraisuuden turvaaminen. Vastinrahan määrä muodostuu yliopiston kesäkuun 2022 loppuun mennessä saamien lahjoitusten perusteella. Vastinraha lisätään yliopiston peruspääomaan.

Alle 10.000 euron lahjoitus on vastinrahakelpoinen, kun se osoitetaan yleisesti yliopistolle. Jos valitset verkkolahjoituksessa vaihtoehdon Aalto-yliopisto, lahjoituksellesi voidaan hakea vastinrahaa.

Muut verkkolahjoituskohteet eivät ole vastinrahakelpoisia.

Vähintään 10.000 euron lahjoitus on vastinrahakelpoinen, kun se osoitetaan Aalto-yliopistolle tai jollekin Aallon kolmesta koulutusalasta: kauppatieteille, taiteille ja suunnittelulle tai tekniikalle. Jos haluat tehdä kohdennetun lahjoituksen, ole yhteydessä lahjoittajasuhteiden tiimiimme.

 

Aalto-yliopiston valkoinen 3D-logo, iso A huutomerkillä, kampuksen nurmikolla / kuvaaja Mikko Raskinen, Aalto-yliopisto

Lahjoita Aalto-yliopistolle

Lahjoita tulevaisuus

Muuta maailmaa. Mahdollista innovaatiot. Lahjoita tulevaisuus. Maailma tarvitsee uusia käänteentekeviä ideoita, ratkaisuja, yrittäjyyttä, työtä ja uudenlaista johtajuutta. Ne eivät synny itsestään. Lahjoittamalla Aalto-yliopistolle tuet työtä vahvan ja kansainvälisesti menestyvän Suomen puolesta.

Lisää tietoa lahjoittamisesta
Two people with an umbrella.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu