Lahjoita tulevaisuus

Sijoitus kestävään elämään

Tule mukaan luomaan kestävää elämää ja osallistu osaltasi maailman suurimpien haasteiden ratkaisemiseen. Vaikuta huomiseen jo tänään - lahjoita tieteelle.
Kun lahjoitat Aalto-yliopistolle, investoit kestävään tulevaisuuteen

Kestävä tulevaisuus - Tekojen tiistai

Kestävä elämä tarvitsee toteutuakseen yliopistoja ja Aallon monialaista näkemystä.

Edistysaskeleet eivät kuitenkaan vain tapahdu, vaan niiden eteen on tehtävä töitä. Marraskuun lopussa, 29.11., on kansainvälinen Tekojen tiistai, joka muistuttaa meitä itse kutakin toimimaan omien mahdollisuuksiemme mukaisesti paremman maailman puolesta. 

Lahjoittamalla tieteeseen edistät kiertotalouden toimintamalleja ja kestävämpää maailmaa. 

Maailman suurien ongelmien ratkaisemiseksi tarvitaan innovaatioita ja uusia osaajia. Tämän päivän opiskelijat ovat mm. tulevia kiertotalouden ammattilaisia. Tule mukaan tukemaan tulevaisuuden asiantuntijoiden koulutusta.

Miksi lahjoittaa yliopistolle?

Tiesitkö, että noin 60 % Aallon kuluista katetaan opetusministeriön vuosibudjetista, kun taas 40 % haetaan muista lähteistä? Lahjoitukset ovat tärkeä osa yliopiston taloudellisen kestokyvyn varmistamisessa. Meidän on vastattava jo nyt tulevaisuuden osaajapulaan, ja varmistettava koulutus, joka antaa nuorille työkalut menestykseen. Samalla tuemme Suomen kilpailukykyä ja asemaa maailman markkinoilla.

Yliopiston rooli on kouluttaa ja tutkia. Ihmiset itse tekevät kulutuspäätökset, mutta haluamme olla aktiivisia yhteiskunnallisia vaikuttajia ja tuottaa yhteiskunnalle, ja koko maailman vaate-, tekstiili- ja muotiteollisuudelle, kestäviä vaihtoehtoja. Poliittiset päätökset tehdään muualla, mutta yliopistossa kehitetään tiedettä, taidetta ja teknologiaa, jotta päätöksentekijät niin politiikassa kuin yritysmaailmassakin voisivat tehdä hyviä valintoja.

Lahjoitus Aalto-yliopistolle on sijoitus kestävään tulevaisuuteen 

Kestäviin vaatteisiin pukeutuminen ei ole vielä normi, mutta teemme sitä kohden pitkäjänteistä työtä. Tähän työhön tarvitsemme tukea. Jos tulevaisuuteen sijoittaminen huomisen osaajien koulutuksen ja innovatiivisen tutkimustyön turvaamisen muodossa kuulostaa hyvältä, lahjoita. 

Aalto University A logo in nature

Aalto-yliopisto

Lahjoitus yliopistolle on sijoitus parempaan tulevaisuuteen. Yhdessä voimme ratkaista yhteiskunnan suurimpia haasteita.

Lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma

Jos et vielä ole liittynyt yhteisöömme, tee se nyt! Tilaa Aaltoliikettä-uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tieteen, taiteen ja teknologian uusimmat kuulumiset.

Kun lahjoitat Aalto-yliopistolle, investoit kestävään tulevaisuuteen

Liity Aalto-yhteisöön

Lähetämme innostavia uutisia tieteen ja taiteen läpimurroista, tarinoita Aalto-yhteisöstä sekä kutsuja yliopiston järjestämään toimintaan. Tervetuloa yhteisöömme!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: