Kemian tekniikan korkeakoulu

Yrityksille

Kemian tekniikan korkeakoulu tekee laaja-alaista ja monipuolista yhteistyötä teollisuuden kanssa. Koulun merkittävimpiä yritysyhteistyökumppaneita ovat muun muassa Neste, UPM, Stora Enso, Valio, Fortum, Metsä Group, Outotec, Andritz ja Kemira.
Human-sized lamp in the shape of the Aalto logo, capital A followed by an exclamation mark, stands in a dark space / photo by Aalto University, Lasse Lecklin

Kemian tekniikan korkeakoulun erityinen vahvuus on suomalaista teollisuutta hyödyttävä soveltava teknistieteellinen tutkimus. Koulun yrityssuhteet on todettu kansainvälisestikin katsoen ainutlaatuisiksi. Tutkimuksen tuloksena syntyvää uutta tietoa hyödynnetään teollisuusalojen uudistamisessa sekä uudessa yritystoiminnassa. Valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit työllistyvät hyvin yritysten eri tehtäviin. Tutkimushenkilöstö toimii asiantuntijoina eri tahoilla.

Yrityssuhteiden yksikön tehtävänä on edistää Kemian tekniikan korkeakoulun ja yritysten välistä vuorovaikutusta sekä tukea systemaattisesti pitkäjänteisiä kumppanuuksia.

Yrityssuhteiden yksikkö tarjoaa yrityksille kontakteja, verkostoitumistilaisuuksia sekä mahdollisuuksia tutkimus- ja opetusyhteistyön. Tutkimuksen alalla yhteistyömahdollisuudet ulottuvat tutkimushankkeista ja -ohjelmista laaja-alaiseen infrastruktuuriyhteistyöhön. Opetuksen alalla yhteystyömuotoja ovat vierailuluennot, opinnäytteiden teettäminen ja opiskelijaprojektit.

Lisätietoja:
Petri Silenius
Päällikkö, yrityssuhteet
[email protected]
p. 050 344 1934

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: