CHEM Urafoorumi

CHEM Urafoorumi on Aalto-yliopiston kemian tekniikan opiskelijoille ja alan työnantajille suunnattu vuosittainen verkostoitumistapahtuma. Tervetuloa seuraavaan CHEM Urafoorumiin Dipoliin maanantaina 16.12.2019 klo 12.00 - 16.30!
Aalto University/CHEM Urafoorumi

Työnantaja, tule tapaamaan tulevaisuuden työntekijöitä!

CHEM Urafoorumissa tapaat Kemian tekniikan korkeakoulun nuoret osaajat ja pääset kertomaan yrityksenne tarjoamista uramahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus esimerkiksi tulevan kesän rekrytointien käynnistämiseen. Samalla pääset verkostoitumaan koulun professoreiden, tutkijoiden ja johdon kanssa.

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta. Ilmoita yrityksesi mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen sulkeutuu 22.11.2019.

Opiskelija, tutustu työnantajiin ja uramahdollisuuksiin!

Oman alan työnantajiin tutustuminen kannattaa aloittaa heti opintojen alussa. Oman urapolun suunnittelussa tiedonhaku, mahdollisuuksien kartoittaminen ja verkostoituminen on ensiarvoisen tärkeää.

CHEM Urafoorumi avaa ovet työelämään kesätöistä, harjoitteluista ja diplomityöpaikoista kiinnostuneille opiskelijoille fukseista vastavalmistuneisiin. Tapahtumassa pääset tutustumaan kemian tekniikan alojen työnantajiin yritysten omilla pisteillä. Esittele itsesi, kerro mistä olet kiinnostunut ja mitä osaat sekä kysele aktiivisesti yrityksestä. Valmistaudu tapaamisiin ottamalla CV mukaasi. Valitse päälle työnhakuun sopivat vaatteet.

Lisäksi ohjelmassa on tulevaisuuden työelämän teemoihin paneutuva paneelikeskustelu sekä työnantajien tarjoamaa CV-neuvontaa, työhaastatteluharjoituksia ja muuta työpajaohjelmaa.

Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 11.12.2018.

Kemian alan työpaikkoja on tarjolla on myös CareerWebissä.

Ohjelma 2019
Dipoli, Otakaari 24 Otaniemi

12:00 Päivän avaus

Key note - Jari Jokinen, TEK

Paneelikeskustelu

13:15 - 15:30 Tutustuminen työnantajien ständeihin

Kahvitarjoilu

15:30 - 16:30 Job Hunting Clinic

Ohjelmaa täydennetään loka-marraskuun aikana

Ilmoittautuminen mukaan työnhakusparraukseen ja työpajoihin aukeaa tällä sivulla lokakuussa

CV-klinikka – yritykset neuvovat! 

CV-klinikalla sinulla on loistava mahdollisuus saada vinkkejä CV:si hiomiseen suoraan yritysten HR-asiantuntijoilta!

Kaikki rohkeasti mukaan! Hakupapereidesi ei välttämättä tarvitse olla valmiiksi huippukunnossa, yritysedustajat auttavat mielellään myös ihan ensimmäisten hakemusten viilaamisessa. Toisaalta myös kokeneempi opiskelija saa uuttaa näkökulmaa CV:nsä parantamiseen, kun sitä katsoo ammattirekrytoija.

Ota CV-klinikalle mukaan valmiiksi printattu CV:si. Sinulla on 25 minuuttia aikaa keskustella hakupapereistasi yrityksen edustajan kanssa. Parhaiten hyödynnät ajan miettimällä etukäteen, mitä haluat kysyä ja tarkistaa omasta CV:stäsi.

Ilmoittaudu CV-klinikalle valitsemalla lomakkeelta sinulle sopiva aika. Voit varata vain yhden ajan.

Työhaastatteluharjoitukset – valmiina oikeaan haastatteluun!

Työhaastatteluharjoituksessa kohtaat rekrytoinnin ammattilaiset kuin aidossa työhaastattelussa. Suorituksesi jälkeen yritysten asiantuntijat kertovat miten vakuuttavasti esiinnyit ja toit osaamistasi esiin sekä antavat vinkkejä suorituksesi parantamiseen. Työhaastattelussa pienetkin asiat voivat ratkaista, joten viestintätaitojesi valmennus voi olla pitkä loikka kohti unelmiesi työpaikkaa! Työhaastattelun harjoitteleminen auttaa myös vähentämään haastattelujännitystä.

Ilmoittaudu työhaastatteluharjoitukseen valitsemalla lomakkeelta sinulle sopiva aika. Voit varata vain yhden ajan.

Urafoorumin näytteilleasettajia 2019

Borealis_polymers_oy

Borealis Polymers Oy

#kesätyö

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sillä on toimintaa yli 120 maassa. Borealis Polymers Oy:n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta.

DuPont_logo

DuPont

#kesätyö #harjoittelu #opinnäytetyö #vakituinentyö

DowDuPont konsernilla on on Suomessa kuusi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Hangossa, Jämsänkoskella, Naantalissa, Jokioisissa, Vaasassa ja Kotkassa.Työskentelemme yhdessä löytääksemme kestäviä, innovatiivisia ja markkinalähtöisiä ratkaisuja, joiden avulla ratkaistaan maailman suurimpia haasteita ja tehdään ihmisten elämästä kaikkialla parempaa, turvallisempaa ja terveellisempää.

kemira_logo

Kemira

#kesätyö #harjoittelu #opinnäytetyö #jobsinenglish

Kemiantuntemuksemme helpottaa sinun arkeasi. Tämä tarkoittaa kevyempiä ja vahvempia pakkauksia, pehmeämpiä paperipyyhkeitä ja kirkkaampia painovärejä. Teemme juomavedestä turvallista, jätevedestä puhdasta ja kemiantuntemuksemme avulla energiankäyttö tehostuu. Asiantuntemuksemme sujuvoittaa ja tehostaa päivittäistä liiketoimintaasi. Olemme sitoutunut kumppani, joka innovoi yhdessä kanssasi ja kehittää ratkaisuja, jotka luovat kannattavaa ja kestävää tulevaisuutta. Meidän tehtävämme on luoda lisäarvoa ja mielenrauhaa. Kutsumme sitä arjen parantamiseksi.

Neste

Neste

#kesätyö #jobsinenglish

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan. Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.

Okmetic_oy

Okmetic Oy

#kesätyö #opinnäytetyö #osa-aikatyö #vakituinentyö

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa Vantaalla, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön toimittamista piikiekoista.

Pöyry logo

Pöyry

#kesätyö #opinnäytetyö #osa-aikatyö #vakituinentyö #jobsinenglish

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Tarjoamme asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Kehitämme yhdessä älykkäitä ratkaisuja ja hyödynnämme viimeisimpiä digitaalisia innovaatioita. Pöyryn liikevaihto vuonna 2017 oli 522 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä. Noin 5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 115 toimistoa. Vuonna 2018 Pöyry juhlistaa ylpeänä 60-vuotista taivaltaan yhdessä henkilöstönsä, asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa.

SSAB_logo

SSAB

#kesätyö #harjoittelu #opinnäytetyö #vakituinentyö #jobsinenglish

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka visiona on luoda entistä vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. Meitä SSAB:läisiä on noin 15000, yli 50 maassa. Tarjoamme harjoitteluohjelmia, diplomityöpaikkoja ja kesätöitä useilla paikkakunnilla Suomessa sekä ulkomailla. Kesätyöpaikkoja on myös ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille.

Stora_Enso_logo

Stora Enso

#kesätyö #harjoittelu #opinnäytetyö #vakituinentyö #jobsinenglish

Kaikki, mitä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.
Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Tuotteemme ovat uusiutuvia, uudelleen käytettäviä ja kierrätettäviä. Ne muodostavat perustan innovatiivisille pakkaus-, puurakennus- ja biomateriaaliratkaisuille, joilla voidaan korvata fossiilisiin raaka-aineisiin ja muihin uusiutumattomiin materiaaleihin perustuvia tuotteita. Työllistämme noin 26 000 henkilöä, ja osakkeemme noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä.

sweco_logo

Sweco

#kesätyö #harjoittelu #opinnäytetyö #osa-aikatyö #vakituinentyö #jobsinenglish

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja.

Lisäksi Exel Composites, Orion ja Wipak.
Lisää yrityksiä täydennetään tälle sivulle.
 

Lisätietoja:

Ohjelma:
Susanna Saarinen
Ura- ja rekrytointipalvelut, Aalto-yliopisto
[email protected]
puh. +358 50 381 6398

Tapahtuman järjestelyt:
Susanna Ritala
Alumnisuhteet, Aalto-yliopisto
[email protected]
puh. +358 50 547 2168

 

Tietosuojailmoitukset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu