Kauppakorkeakoulu

Työnantajanäkyvyys- ja markkinointipalvelut Kauppakorkeakoulussa

Tavoitat Kauppakorkeakoulun opiskelijat JobTeaserissa, Instagramissa, sähköpostitse tai omissa tapahtumissanne helposti meidän avullamme.
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Työnantajanäkyvyyden parantaminen Kauppakorkeakoulun opiskelijoiden parissa on helppoa meidän kanssamme! Markkinointipalvelut keskittyvät JobTeaser-näkyvyyteen (joka mahdollistaa lukuisia  eri mahdollisuuksia suunnitella omannäköisiä markkinointiaktiviteetteja), suorapostitukseen valitulle opiskelijaryhmälle ja näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa. Markkinointipalvelujen lisäksi voit järjestää oman tapahtuman opiskelijoille joko kampuksella (vallitsevan tilanteen salliessa) tai virtuaalisesti JobTeaserin kautta. Tarjoamme markkinointipalveluita yrityksille vain uraan ja rekrytointiin liittyvässä viestinnässä.

Autamme mielellämme sopivan kanavan valitsemiseen ja esimerkiksi targetoinnissa. Yhteystiedot löytyvät alempaa sivulta.

Näiden työnantajanäkyvyyteen liittyvien palvelujen lisäksi voit tavata opiskelijoitamme rekrytointimessuilla, Summer Job Dayssä ja Aalto Talent Expossa, ja julkaista työpaikkailmoituksia ilmaiseksi JobTeaserissa.

Markkinointipalvelut

Välitä viestisi opiskelijoille JobTeaserissa, sähköpostitse tai Instagramissa. 

Alv 24% lisätään hintoihin

Yrityksen omat tapahtumat

Tule tapaamaan opiskelijoita tapahtuman merkeissä! Voitte joko kutsua opiskelijoita omaan virtuaalitapahtumaanne tai tulla tapaamaan opiskelijoita suoraan kampukselle.

Alv 24% lisätään hintoihin

Yhteystiedot

Työnantajayhteistyö laajemmin Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopistossa on tarjolla myös paljon muita yhteistyömuotoja mm. Career Desing Labin CoDesigner yhteistyökumppanuus ja avainasiakkuus.

Jos siis etsit palveluja Aalto-yliopiston muiden koulujen (Insinööritieteiden korkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu tai Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) opiskelijoiden tavoittamiseen, lue lisää täältä:

Aalto -yliopiston palvelut työnantajille & Career Design Lab

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Muita mahdollisuuksia

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Palkkaa opiskelija julkaisemalla työpaikkailmoitus Aalto JobTeaser -kanavalla.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu