Hakijapalvelut

Kielitaidon osoitus maisterihaussa

Aalto-yliopistossa opiskelu tapahtuu suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Hakijalla on oltava hakukohteen opetuskielen mukainen kielitaito, joka on tarvittaessa osoitettava erikseen kielitestillä. Kielitestituloksen tulee täyttää Aalto-yliopiston asettamat vähimmäisvaatimukset. Tältä sivulta löydät englannin, suomen ja ruotsin kielitaitovaatimukset sekä kielitaidon osoituksen toimitusohjeet.
Aalto University students, photo by Unto Rautio

Tällä sivulla

Loading table of contents

Englannin kielitaidon osoitus

Englanninkieliseen koulutukseen haettaessa tulee englannin kielitaito osoittaa hyväksytyllä kielitaidon osoituksella.

Valtaosa maisterihaun hakukohteista on englanninkielisiä. Tarkista hakukohteesi opetuskieli hakukohteen sivulta. Hakukohteiden sivut löydät Koulutustarjonta-sivulta. Jos hakukohteella on useita opetuskieliä, riittää että kielitaito osoitetaan yhdessä kielessä.

Alla on listattu Aalto-yliopiston maisterihaussa hyväksytyt englannin kielitaidon osoitukset. Listassa on ensin kielitestit ja sen jälkeen muut hyväksytyt kielitaidon osoitukset. Muita kuin alla listattuja englannin kielitaidon osoituksia ei hyväksytä.

Suomen tai ruotsin kielen taidon osoitus

Kielitaito tulee osoittaa hakukohteen opetuskielessä. Valtaosa Aalto-yliopiston maisteriohjelmista on englanninkielisiä eikä suomen tai ruotsin kielen taidon vaatimus koske englanninkielisiin maisteriohjelmiin hakevia. Tarkista hakukohteesi opetuskieli hakukohteen sivulta.

Hakukohteiden sivuille pääset Koulutustarjonta-sivulta. Jos hakukohteella on useita opetuskieliä, riittää että kielitaito osoitetaan yhdessä kielessä.

Lisätietoa maisteriohjelmiin hakemisesta

Aalto University Master students

Haku maisterikoulutuksiin

Aalto-yliopiston kaksivuotisiin maisteriohjelmiin haetaan yliopiston maisterihaussa. Hakuaika maisteriohjelmiin on kerran vuodessa. Hakuaika syksyllä 2022 alkaviin opintoihin on 1.12.2021 - 3.1.2022.

Opiskelu Aallossa
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu