Elämänlaajuinen oppiminen

Opi johtamisesta ja strategiasta

Johtajana kehittyminen on matka, joka vaatii itsetuntemusta, jatkuvaa oppimista ja kasvua. Tarjoamme johtamisen oppimissisältöjä, jotka perustuvat huippututkimukseen ja soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneille ammattilaisillekin. Tutustu joustaviin opiskeluvaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopiva opintopolku!

Aalto-yliopiston kurssien ja ohjelmien tukemana kasvat johtajana riippumatta paljonko sinulla on kokemusta takanasi. Opinnot tarjoavat tulevaisuuden johtajille erinomaisen mahdollisuuden muuttaa yhteisiä toimintatapojamme perusteellisesti, jotta organisaatiot voivat kasvaa ja pysyä kilpailukykyisinä pitkällä aikavälillä. Kursseillamme opit sekä teoriaa että käytännön johtamistaitoja kokemuksestasi ja motivaatiostasi riippuen. Tutustu tarjontaan täällä!

Yleisiä johtajuusopintoja

Jos olet kiinnostunut johtamisen eri teemoista ja haluat laajentaa näkemyksiäsi, tutustu alla oleviin kursseihin.

First Time Manager

First Time Manager on ensimmäistä kertaa esihenkilönä työskentelevälle tarkoitettu koulutus, jossa opit tuntemaan toimintatapojasi sekä itsesi esihenkilönä paremmin. Koulutuksessa kehität itseäsi käytännönläheisesti ensimmäisen vastuutehtäväsi ohella ja saat vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta. Kuusi kuukautta kestävä koulutus sisältää viisi puolen päivän työpajaa, vertaistapaamisia pienryhmissä sekä itsenäisiä väli- ja pohdintatehtäviä.

Syvennä osaamistasi johtamisesta ja strategiasta

Jos olet asiantuntija, joka haluaa siirtyä johtotehtäviin, tai johtaja, joka haluaa syventää taitojaan, tutustu seuraaviin opintoihin.

Vastuullisuus ja liiketoiminta

Koulutusohjelma kattaa vastuullisen liiketoiminnan kannalta olennaiset osa-alueet kuten digitalisaation, sosiaalisen vastuullisuuden ulottuvuudet, vastuullisuusmittaroinnin ja -raportoinnin, toimitusketjut ja hankinnan sekä viestinnän ja markkinoinnin. Koulutusohjelma auttaa hahmottamaan eri osa-alueiden vuorovaikutukset ja niiden merkityksen organisaation vastuullisuustyössä ja luomaan kokonaiskuvan vastuullisuuskentän tekijöistä. Ohjelma sisältää projektityön.

Strategic Foresight in Business Management

Ohjelma on kattava johdanto strategisen ennakoinnin teoriaan, lähestymistapoihin ja käytännön työkaluihin. Tehokkaan kolmipäiväisen valmennuksen jälkeen osaat linkittää ennakoinnin menetelmät osaksi päätöksentekoprosessia ja organisaation strategiatyötä.

First Time Manager – asiantuntijasta esihenkilöksi

First Time Manager -koulutus on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka ovat juuri aloittaneet tai aloittamassa tiimin tai yksittäisten henkilöiden esihenkilönä tai jotka ensimmäistä kertaa projektipäällikkönä.

First Time Manager program workshop with students / photo: Johnny Jussila/AaltoEE

Uusien esihenkilöiden keskinäinen vertaistuki korostui Aallon First Time Manager -ohjelmassa

Ohjelman vertaistapaamiset saavat osallistujilta kiitosta, ja osa on jatkamassa niitä koulutuksen jälkeenkin.

Uutiset
Image from remote site: www.aaltoee.fi

First Time Manager – asiantuntijasta esihenkilöksi (ulkoinen linkki)

Koulutus on tarkoitettu ensimmäistä kertaa esihenkilönä työskenteleville ammattilaisille.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: