Updated Designs for a Cooler Planet logo cover for aalto.fi.

Kestävä tulevaisuus on muutakin kuin kompromisseja

Designs for a Cooler Planet on vuosittain järjestettävä näyttelytapahtuma, jossa esittelemme erilaisia ideoita, hankkeita ja konsepteja. Kestävät ratkaisut eivät tarkoita vähempään tyytymistä, vaan voivat olla kaikista kiinnostavimpia ja puoleensavetävimpiä vaihtoehtoja, uudenlaisia lähestymistapoja tavanomaisiin asioihin tai kykyä löytää uudenlaisia yhteyksiä. Tärkeintä on uskallus kokeilla ja tarttua toimeen, tehdä ideoista prototyyppejä.

Näyttelyt nostavat vuosittain esiin tutkimukseen perustuvia rohkeita, kokeellisia ja luovia konsepteja, jotka havainnollistavat radikaaleja, kokonaisvaltaiseen muutokseen tähtääviä lähestymistapoja.

Articulated landscapes Exhibition 2020

Laaja-alaiset hankkeet ovat luovan ajattelun juhlaa

Designs for a Cooler Planet tuo luovuutta esiin taiteen ja muotoilun kautta, mutta korostaa myös monialaisuuden merkitystä. Monialaisuus mahdollistaa perustavanlaatuisen muutoksen sekä aidosti uudenlaisten ratkaisujen saavuttamisen.

Näyttelyt ovat osa Helsinki Design Weekin (HDW) ohjelmaa. HDW on yksi Pohjoismaiden suurimmista luovien kykyjen sekä kasvuyritysten keskittymistä, sekä yksi Suomen suurimmista muotoilutapahtumista. 

Hankkeet tarkastelevat kestävyyttä elämän ja arjen kaikilla osa-alueilla vuosittain vaihtuvien alateemojen kautta, keskittyen muun muassa rakennettuihin ympäristöihin, muotiin, ruokaan ja materiaaleihin.

Tutustu aiempien vuosien teemoihin, näyttelyihin ja projekteihin

Kurkkaa parhaat palat

Yhteistyökumppanit

Lisätietoja

Enni Äijälä  
Specialist, partners and outreach 
+358 50 359 4810 
[email protected] 

Tiina Toivola
Viestintä 
tiina.toivola@aalto.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu