Updated Designs for a Cooler Planet logo cover for aalto.fi.

Vuosittainen Designs for a Cooler Planet -festivaali esittelee kokeiluja ja ideoita, jotka voivat mullistaa vallitsevaa ajattelua ja toimintatapoja. Kaikille avoimet näyttelyt ja tapahtumat esittelevät Aalto-yliopiston tutkimuksen ja muotoilun yhdistäviä projekteja kestävän tulevaisuuden puolesta.

Näyttely- ja tapahtumakirjo on monialaisen luovuuden ja rajat ylittävän yhteistyön juhlaa. Molempia kaivataan perustavanlaatuisen muutoksen sekä aidosti uudenlaisten ratkaisujen aikaansaamiseksi.

Haemme parhaillaan ensi syksyn päätapahtumamme uusia tutkimus- ja opintoprojekteja. Haku on avoinna 22.1.2024 asti.

Festivaali on myös osa Helsinki Design Weekin sekä Euroopan komission Uusi eurooppa­lainen Bauhaus -hankkeen ohjelmistoa.
 

Cooler Planet 2023

Monialaiset hankkeet ovat luovan ajattelun juhlaa

Designs for a Cooler Planet tuo luovuutta esiin, mutta korostaa myös monialaisuuden merkitystä. Monialaisuus mahdollistaa perustavanlaatuisen muutoksen sekä aidosti uudenlaisten ratkaisujen saavuttamisen. Vuoden 2023 tapahtumateemamme oli näkymätön, näkyväksi tekeminen. Tavoitimme 6.9.-6.10.2023 Otaniemessä ja satellittikohteissamme 7 000-9 000 ihmistä. Opastetuille näyttelykierroksille osallistui yli 300 yritysten tutkimus- ja kehitysjohtoa, säätiöiden edustajia, lahjoittajaa, rahoittajia ja yhteistyökumppaneita. Tyypillisimmät vierailijakommentit olivat 'nyt ymmärrän miksi Aalto on perustettu' ja 'muotoilun merkitys tutkimusprojekteissa on kiinnostava'.

Ota yhteyttä: 

Enni Äijälä  
Erityisasiantuntija, Outreach with partners
+358 50 359 4810 
[email protected] 

Tiina Toivola
Viestintäpäällikkö, Radikaali luovuus
tiina.toivola@aalto.fi

Tuotamme tapahtumaa yhdessä Radikaali luovuus tiimin kanssa ja teemme yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa kuten Aalto Networking Platform, Advancement and Corporate Engagement, Aalto-yliopiston viestintätiimi, Ratkaisuja kestävään kehitykseen, Yrittäjämäinen ajattelutapa, Väre Takeout, Strategiset tapahtumat sekä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu.

Näet Cooler Planet sisältöjä myös näissä tapahtumissa

Aalto Slushissa: 12 ratkaisua, joilla muutamme maailmaa

Esittelemme Slushissa 12 kunnianhimoista tutkimusprojekteja, jotka edistävät vaikuttavia kestävän kehityksen tavoitteita.

Aalto at Slush 2022

Yhteistyökumppanit

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu