Arkkitehtuurin laitos

Sotera

Sotera on terveys- ja hyvinvointialan arkkitehtuuriin keskittynyt tutkimusyksikkö Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksella. Työmme tukee Aalto-yliopiston terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen sekä ihmislähtöiseen rakennettuun ympäristöön keskittyviä strategisia painopisteitä.
Aalto

Mitä me teemme? 

T&K-hankkeet 
Soteran tutkimus- ja kehityshankkeet kuuluvat Aalto-yliopiston terveyden ja hyvinvoinnin sekä ihmislähtöisen rakennetun ympäristön tutkimisen ydinalueisiin.

Poikkitieteellinen yhteistyö 
Teemme niin kansallista kuin kansainvälistä yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan tutkijoiden ja toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat suomalaiset kunnat, ministeriöt, organisaatiot ja yritykset. 

Artikkelit ja julkaisut 
Tutkimusryhmä keskittyy niin tieteelliseen kuin yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Julkaisemme tieteellisiä artikkeleita sekä tutkimus- ja kehityshankkeisiin liittyviä raportteja. 

Puheenvuorot ja seminaarit 
Tutkimusryhmämme jäsenet pitävät keynote-luentoja sekä järjestävät terveys- ja hyvinvointialan arkkitehtuuriin liittyviä kansainvälisiä seminaareja ja konferensseja. Viimeisimmän konferenssin järjestimme kesäkuussa 2021: ud2021.aalto.fi

Sotera Team

Soteran tiimi

Tapaa Soteran tiimi ja tutustu tarkemmin tutkijoiden profiileihin

Arkkitehtuurin laitos
teaching wellbeing

Soteran Hankkeet

Tietoa meneillään olevista ja toteutuneista hankkeista.

Arkkitehtuurin laitos
Publications

Sotera Publications

List of publications from the Sotera Research Group

Department of Architecture

Follow us

sotera_logo_web_hi.jpg
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: