Aalto-yliopiston tekniikan tukisäätiö

Apurahat tukisäätiön omaisuuden tuotosta

Tukisäätiön omista rahastoista myönnetään apurahoja kaikkien tekniikan alojen jatko-opintoihin kerran vuodessa. Haku on avoin Aalto-yliopiston tekniikan alojen (CHEM, ELEC, ENG, SCI ja Arkkitehtuurin laitos) jatko-opiskelijoille. Tältä sivulta löydät hakukuulutuksen ja sähköisen hakulomakkeen.
Aalto University / School of Engineering / Mechatronics

Tukisäätiön Juhlarahasto, Merkkipäivärahasto sekä Harri Hintikan, Matti Ilmarin, Kalevi Nummisen, Pentti Talosen, Paavo Urosen ja Insinöörien rouvat ry:n nimikkorahastot tukevat kaikkien tekniikan alojen jatko-opintoja. Haku järjestetään kerran vuodessa avoimella haulla. Hakuaika päättyy 4.3.2024. Jatko-opiskeluapurahojen edellytyksenä on, että tutkinto tulee Aalto-yliopistoon. Hakemus koostuu sähköisestä hakulomakkeesta ja sen sähköisistä liitteistä. Hakukuulutus löytyy alta suomeksi ja englanniksi pdf-muotoisena. Apurahapäätökset tehdään toukokuun loppuun mennessä, ja apurahan saajille tiedotetaan päätöksistä. Niille, jotka eivät saa apurahaa, erillistä ilmoitusta ei lähetetä.

Haun ollessa auki löytyy apurahan hakemuslomake sivulta https://aaltoyliopistontukisaatio.apurahat.net/ Huomaa, että sinun on ensin kirjauduttava sivuston käyttäjäksi. Sen jälkeen voit valita, haetko jatko-opintojen elinkustannusapurahaa vai matka-apurahaa. Jos haluat hakea molempia, täytä niistä erilliset lomakkeet.

Apurahan saajien eläkevakuutuksesta saat lisätietoa Melan verkkosivulta. Ohje ei koske perustutkinto-opiskelijoita.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: