Yrittäjyys ja innovaatiot

Aalto-yliopiston innovaatiopalvelut

Innovaatiopalvelut tukevat Aalto-yliopiston tutkimustulosten kaupallistamista ja avustavat teknologiansiirrossa, lisensoinnissa ja spinout-yritysten luonnissa.
Researchers

Aalto-yliopiston innovaatiopalvelut huolehtivat tutkimusideoiden kaupallistamisesta, immateriaalioikeuksista sekä tekniikan siirrosta yliopistossa. Palveluyksikön tavoitteena on muuttaa Aallossa syntyvät tutkimusideat yhteiskunnallisesti vaikuttaviksi tuotteiksi kaupallistumisen sekä onnistuneen teknologiasiirron avustuksella.

Innovaatiopalvelut arvioivat sekä teknistä että kaupallista potentiaalia, patentoitavuutta sekä tiimin toimintakykyä, sillä kaikkia tarvitaan kaupallistamisprosessissa.

Näin kerrot tutkimusinnovaatiostasi meille

Tutkijoille ja tutkimusryhmille    Yhteistyökumppaneille ja sijoittajille

IS

Innovaatiopalvelut eli Innovation Services (IS) palvelee laajasti tutkijoita ja Aalto-yhteisöä innovaatioiden jatkokehittämisessä ja kaupallistamistoimien toteuttamisessa. IS hallinnoi immateriaalioikeuksien suojaa yhteistyössä tutkijoiden kanssa ja toteuttaa teknologiansiirtoja monipuolisesti erilaisten yritysten kanssa, aina kasvuyrityksistä suuriin kansainvälisiin yrityksiin.

Researcher at School of Electrical Engineering

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Tutkimuspalvelut, innovaatioekosysteemipalvelut ja akateemiset lakipalvelut muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka tukee koulujen tutkimushenkilöstöä ja avustaa yliopiston johtoa.

Materiaalipankki tutkimushankkeiden hakemiseen ja toteuttamiseen

From Ideas to Impact – ideoista vaikuttavuuteen

Aalto-yliopistossa on kansainvälisesti ainutlaatuinen innovaatioekosysteemi, joka tarjoaa palveluja tutkimusryhmille monipuolisesti. Innovaatioekosysteemissä on tarjolla monipuolista tukea, jonka avulla tutkimusideoista muovataan menestyviä startup-yrityksiä. Aalto Startup Center ja Aalto-yliopiston innovaatiopalvelut tarjoavat yhdessä monipuolisia palveluja Aalto-yliopiston ekosysteemissä toimiville startup-yrityksille ja tutkimusryhmille tutkimusideoiden kaupallistamisesta kattavaan liiketoiminnan kiihdyttämöohjelmaan.

Lue lisää

R2B

Postiosoite: P.O. Box 13100, 00076 AALTO
Osoite: A Grid 2nd floor (room C208D), Otakaari 5, Espoo

Innovaatiopalveluiden henkilökunnan yhteystiedot

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: