Yhteistyö

Global Engagement -tiimi

Aalto-yliopiston Global Engagement -tiimi on kansainvälinen, monitieteinen ja kansainvälinen tiimi, joka vahvistaa yliopiston kansainvälistymistä yliopiston kolmella ydinalueella: koulutuksessa, tutkimuksessa ja yhteiskunnallisessa vaikuttavuudessa.

Global engagement team

Global Engagement -tiimi edistää Aalto-yliopiston visiota ja tukee yliopistotason kansainvälisyyteen liittyvää päätöksentekoa. Tiimi tukee yliopiston roolia kansainvälisenä toimijana, joka auttaa ratkaisemaan globaaleja haasteita, tarjoaa mahdollisuuksia kehittää maailmanluokan verkostoja, houkuttelee kansainvälisiä osaajia sekä vaalii monipuolista ja osallistavaa yhteisöä.

Mitä me teemme

  • Strateginen kansainvälistyminen; Aallon johdon ja muiden Aallon toimijoiden tukena sekä Aallon edustajana kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa ja työryhmissä.
  • Yliopistotason akateemiset kumppanuudet, verkostot ja liittoutumat; Aalto-yliopiston strategisia tavoitteita tukevien yliopistotason kumppanuuksien, verkostojen ja allianssien johtaminen, kehittäminen ja koordinointi.
  • Vierailut ja vierailijakokemukset; konseptien ja palveluratkaisujen luominen, jotka vaikuttavat myönteisesti vierailijakokemukseen, sekä saapuvien ja lähtevien korkean tason vierailujen ja johdon delegaatiovierailujen järjestäminen ja koordinointi.

Yhteystiedot

Aallon globaalit sitoutumisaloitteet

Hallitsemme, kehitämme ja edistämme useita Aallon strategisia kansainvälistymistavoitteita tukevia kokonaisuuksia.

Global Engagement -tiimin yhteystiedot

Global Engagement -tiimi tarjoaa erilaisia ​​Aallon kansainvälistymiseen liittyviä palveluita. Valitse alla olevasta listasta tarpeisiisi sopivimmat yhteystiedot.

Lue lisää
Aalto Global Engagement
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: