Uutiset

Vuorovaikutteinen opas tutkijoiden palveluista

Aalto-yliopiston tutkija, haluaisitko tietää, minkälaisia palveluja sinulla on käytettävissäsi työsi tueksi? Helppokäyttöinen interaktiivinen opas on nyt julkaistu.
Phone, laptop, people. Photo: Unto Rautio / Aalto University
Screenshot of the interactive guide

Aalto tarjoaa monenlaista tukea henkilökunnan tutkimustyölle ja innovaatioille. Tutustu tarjontaan! Olemme tehneet vuorovaikutteisen perehdytysmateriaalin näistä palveluista sivulle https://wd3.myworkday.com/aalto/d/inst/17816$56/rel-task/2998$29489.htmld

Kaikille uusille tulokkaille ja kokeneemmillekin aaltolaisille tämä on helppo tapa saada yleiskatsaus palveluista. Palvelut kattavat tuen ulkoisesti rahoitetuille tutkimushankkeille, avoimen tieteen ja tutkimustiedon hallinnan tuen, tutkimusetiikan ja vastuullisen tutkimuksen, kirjastopalvelut, tukea yhteistyölle Aallon sisällä tai ulkopuolisten kumppaneiden kanssa, tukea innovaatioille ja tutkimuksen tietotekniikkapalvelut. Perehdytysmateriaali on englanninkielinen.

Lisäksi löydät palvelumme ja yhteyshenkilömme aina osoitteesta https://www.aalto.fi/fi/palvelutoiminnot/research-and-innovation-services

Screenshot of the interactive guide
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Alustatalouden faktat ja myytit -podcastissa Timo Seppälä, Johanna Småros ja Teemu Roos pohtivat, mihin tekoäly ja sen supervoimat pystyvät?
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Paljon hypetetty tekoäly – Alustatalouden faktat ja myytit -podcast pohtii tekoälyn supervoimia

Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin tuoreimmassa jaksossa tuodaan realismia tekoälykeskusteluun konkreettisten esimerkkien kautta ja pohditaan esimerkiksi tekoälyn mahdollisuuksia ja sitä, voiko tekoäly alkaa kehittää itse itseään.
Kaksi opiskelijaa opiskelemassa. Kuva: Aalto-yliopisto / Aino Huovio
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Henkilöstöä arvostava johtaminen lisää työhyvinvointia

Työhyvinvointi on keskeinen tekijä hyvin menestyvien yksilöiden ja organisaatioiden taustalla.
Maria Joutsenvirta
Tutkimus ja taide Julkaistu:

U-teoria – Miten johdetaan tulevaisuudesta käsin samalla kun tulevaisuus syntyy?

Luovat ihmiset, kuten taiteilijat ja tieteilijät, keksivät ja luovat uutta astumalla näkyvästä maailmasta näkymättömään mielikuvituksen maailmaan ja sieltä takaisin näkyvään. Tätä luovuuden edellyttämää herkkyyttä ja intuitiota voi oppia ja edesauttaa.
Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin toista tuotantokautta vetävät Aalto-yliopiston professorit Robin Gustafsson ja Timo Seppälä, juontaa William von der Pahlen.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Alustatalouden faktat ja myytit -podcast sukeltaa alustatalouden saloihin

Uusi tuotantokausi: Aalto-yliopiston asiantuntijat ja vaihtuvat vieraat keskustelevat alustataloudesta ja siihen liittyvistä ajankohtaisista aiheista.