Uutiset

Vuorovaikutteinen opas tutkijoiden palveluista

Aalto-yliopiston tutkija, haluaisitko tietää, minkälaisia palveluja sinulla on käytettävissäsi työsi tueksi? Helppokäyttöinen interaktiivinen opas on nyt julkaistu.
Phone, laptop, people. Photo: Unto Rautio / Aalto University
Screenshot of the interactive guide

Aalto tarjoaa monenlaista tukea henkilökunnan tutkimustyölle ja innovaatioille. Tutustu tarjontaan! Olemme tehneet vuorovaikutteisen perehdytysmateriaalin näistä palveluista sivulle https://wd3.myworkday.com/aalto/d/inst/17816$56/rel-task/2998$29489.htmld

Kaikille uusille tulokkaille ja kokeneemmillekin aaltolaisille tämä on helppo tapa saada yleiskatsaus palveluista. Palvelut kattavat tuen ulkoisesti rahoitetuille tutkimushankkeille, avoimen tieteen ja tutkimustiedon hallinnan tuen, tutkimusetiikan ja vastuullisen tutkimuksen, kirjastopalvelut, tukea yhteistyölle Aallon sisällä tai ulkopuolisten kumppaneiden kanssa, tukea innovaatioille ja tutkimuksen tietotekniikkapalvelut. Perehdytysmateriaali on englanninkielinen.

Lisäksi löydät palvelumme ja yhteyshenkilömme aina osoitteesta https://www.aalto.fi/fi/palvelutoiminnot/research-and-innovation-services

Screenshot of the interactive guide
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Suomen Akatemia
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Suomen Akatemian avoimen julkaisemisen vaatimukset muuttuvat

Plan S:n mukaista välitöntä avointa julkaisemista edellytetään hankkeissa, jotka on rahoitettu Suomen Akatemian 1.1.2021 jälkeen avaamissa hauissa. Käytännössä uudet vaatimukset koskevat vuonna 2022 alkavia tai jatkorahoituksen saaneita projekteja. Tarkistathan rahoituspäätöksen mukana tulleet rahoitusehdot huolellisesti.
Learning Centre, Main lobby
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Palvelutiskin remontti Harald Herlin -oppimiskeskuksessa alkaa

Palvelutiskin remontti alkaa 27.6.22. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa melua.
Juhlapukuihin sonnustauneet ihmiset laskeutuvat portaita alas kohti kameraa
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Vuoden 2022 tekniikan alojen promootiossa ennätysmäärä uusia tohtoreita

Yliopistomaailman arvokkainta akateemista juhlaa vietettiin Otaniemen kampuksella 17. kesäkuuta. Edellinen tohtoripromootio järjestettiin vuonna 2019 ja vuosittaista perinnettä jouduttiin lykkäämään kaksi kertaa. Tästä johtuen tänä vuonna Dipolissa järjestetyt juhlallisuudet olivat ennätyssuuret.
Camilla Hollanti, photo: Lasse Lecklin.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Camilla Hollanti, auttaako matikkapää arjessa?

Camilla Hollannin mukaan matematiikassa tulisi keskittyä enemmän todelliseen ymmärtämiseen kuin ulkoa opetteluun ja kaavojen hallintaan.