Uutiset

Vuorovaikutteinen opas tutkijoiden palveluista

Aalto-yliopiston tutkija, haluaisitko tietää, minkälaisia palveluja sinulla on käytettävissäsi työsi tueksi? Helppokäyttöinen interaktiivinen opas on nyt julkaistu.
Phone, laptop, people. Photo: Unto Rautio / Aalto University
Screenshot of the interactive guide

Aalto tarjoaa monenlaista tukea henkilökunnan tutkimustyölle ja innovaatioille. Tutustu tarjontaan! Olemme tehneet vuorovaikutteisen perehdytysmateriaalin näistä palveluista sivulle https://wd3.myworkday.com/aalto/d/inst/17816$56/rel-task/2998$29489.htmld

Kaikille uusille tulokkaille ja kokeneemmillekin aaltolaisille tämä on helppo tapa saada yleiskatsaus palveluista. Palvelut kattavat tuen ulkoisesti rahoitetuille tutkimushankkeille, avoimen tieteen ja tutkimustiedon hallinnan tuen, tutkimusetiikan ja vastuullisen tutkimuksen, kirjastopalvelut, tukea yhteistyölle Aallon sisällä tai ulkopuolisten kumppaneiden kanssa, tukea innovaatioille ja tutkimuksen tietotekniikkapalvelut. Perehdytysmateriaali on englanninkielinen.

Lisäksi löydät palvelumme ja yhteyshenkilömme aina osoitteesta https://www.aalto.fi/fi/palvelutoiminnot/research-and-innovation-services

Screenshot of the interactive guide
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

aula
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Älyrakennukset, käyttäjäkokemus ja kestävyys: Talotekniikan avainasema 2030

Talotekniikka 2030 -ryhmän perustamisen pontimena oli rakentamisen muutos yhä teknisemmäksi ja siitä seuraava tarve muuttaa vakiintuneita toimintatapoja ja talotekniikan asemaa. Talotekniikan rooli rakentamisen arvoketjussa -tutkimus pureutui näihin ydinkysymyksiin. Haastattelimme tutkimuksen tekijöitä.
vihreät liput, green flags. Kuva: Mikko Raskinen
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Liikesivistysrahastolta merkittäviä apurahoja Aalto-yliopiston tutkijoille

Aalto-yliopisto saa yliopistoista suurimman tuen. Apurahan saa 62 projektia ja tuen suuruus on yhteensä 728 400 euroa.
Janne Naapuri
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

TkT Janne Naapuri sai Gustaf Kompan väitöskirjapalkinnon

Suomalaisten Kemistien Seuran Gust. Kompan vuoden 2023 väitöskirjapalkinto myönnettiin tekniikan tohtori Janne Naapurille Aalto-yliopistosta ja tekniikan tohtori Jussi Isokuorttille Tampereen teknillisestä yliopistosta.
Designs for a Cooler Planet 2024 Open call
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Hae syksyn Designs for a Cooler Planetiin 22.1.2024 mennessä

Kerro miten tutkimuksesi tai projektisi muuttaa maailmaa.