Uutiset

Verkkokurssi puutuotteista alkaa 3.3.2022

Tule oppimaan puun materiaaliominaisuuksista ja puutuotteiden käytöstä. Ei esititetovaatimuksia. Avoinna kaikkien alojen opiskelijoille!
Tree cut in the forest showing the growth rings in the cross-cut section.
Daniela Altgen

CHEM-E2115 Wood Products: Application and Performance -verkkokurssi järjestetään keväällä 2022. Voit suorittaa kurssin itsenäisesti oman aikataulusi mukaan periodien IV-V aikana. Kurssi koostuu useista lyhyistä videoista, teksteistä, harjoitustehtävistä sekä tenteistä. Opetuskieli on englanti. Kurssi alkaa johdantotilaisuudella 3.3.2022 klo 9:15. Muut kurssin käytännön asiat on esitelty MyCourses -sivulla.

Kurssin MyCourses -sivu

A brilliant course with excellent course materials - especially images and video lectures.

Kurssipalaute 2021

Kurssilla opit puumateriaalin ja puutuotteiden rakenteesta, ominaisuuksista ja käyttökohteista, kuten lujuusominaisuuksista ja puun ja kosteuden vuorovaikutuksesta. Kurssilla esitellään myös puun ja puutuotteiden ympäristövaikutuksia, esimerkiksi puun roolia hiilivarastona. Koulutusmateriaalissa esitellään näkökulmia puun käytön mahdollisuuksiin ja rajoituksiin, kuten lahonkestoa sekä suorituskyvyn parantamista oikeanlaisella suunnittelulla ja puun modifioinnilla. Rekisteröidy kurssille Sisussa 7.3.2022 mennessä:

Kurssille rekisteröinti Sisussa

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston kautta

Different scales are shown from a tree to molecules forming the cell wall.
Kurssilla puumateriaali esitetään eri skaaloissa kasvavasta puusta sen solurakenteisiin ja edelleen molekyyleihin, joista soluseinä koostuu. (Daniela Altgen)

Kurssilla käytetään oppimisen tueksi lukuisia lyhyitä videoita (katso esimerkki alla). Muita aiheeseen liittyviä videoita voi käydä katsomassa Youtube-kanavalla:

Aalto University - Wood Science

Kysymyksiä?

Kurssin henkilökunnan tavoitat sähköpostilla: [email protected]

  • Lauri Rautkari, Professori
  • Daniela Altgen
  • Kristiina Lillqvist
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

An EU flag with the text European Universities Community, the voice of European students.
Opinnot Julkaistu:

Haku avoinna vuoden 2024 European Student Assemblyyn

Joka vuosi eurooppalaisten yliopistoallianssien opiskelijat kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä ja laatimaan poliittisia suosituksia Euroopan tulevaisuudesta. Hae 5. marraskuuta mennessä.
Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opinnot Julkaistu:

Uusi 3:n op:n kurssi Mind & Study - hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki tulossa 2. periodissa

Aallon opintopsykologien kehittämä kaikille avoin opintopisteytetty ryhmämuotoinen verkkokurssi alkaa loppusyksystä!