Uutiset

Valmistuva opiskelija – vastaa Kandipalautekyselyyn!

Kandipalaute on tärkein kandidaatinopintoihin vaikuttava kysely. Vastaamalla kyselyyn vaikutat koulutusohjelmien kehittämiseen ja Aallolle tulevaan valtion myöntämään perusrahoitukseen. Vastaaminen kyselyyn vie noin 15 minuuttia. Palautteesi on tärkeää.

Kandipalaute on yliopistojen valtakunnallinen sähköinen opiskelijapalautekysely. Kyselyn avulla on tarkoitus saada tietoa opiskelijoiden opiskelusta ja opetuksesta eri tieteenaloilla.

Vastauksillasi on merkitystä

Tavoitteena on saada mahdollisimman tarkka kuva kokemuksistasi ja mielipiteistäsi koskien tähänastisia opintojasi ja saamaasi opetusta.

"Opiskelijoiden näkemykset ovat odotettu ja arvokas palaute sekä yksittäisille koulutusohjelmille että koko yliopistolle. Kandipalautteen tulosten perusteella on esimerkiksi kiinnitetty huomioita opiskelijoiden omiin vaikutusmahdollisuuksiin opetuksen kehittämisessä muun muassa tekemällä paremmin näkyväksi opiskelijajäsenpaikkoja eri toimielimissä. Kandipalautteesta nousee myös esiin hyviä käytäntöjä yhteisöllisyyden edistämiseen ja vertaisoppimisen tukeen koulutusohjelmissa, näitä pyritään jakamaan opetuksen eri foorumeilla", Petri Suomala, opetuksesta vastaava vararehtori, sanoo.

Antamasi palaute on tärkeä osa koulutusohjelmien arviointia ja kehitystyötä. Vastaamalla rakennat osaltasi Aallon palautekulttuuria ja pääset vaikuttamaan koulutusohjelmien kehittämiseen ja tulevien opiskelijoiden opiskelukokemuksiin.

Vastaamalla vaikutat koulutuksen kehitykseen ja rahoitukseen

Kun haet valmistumista Sisussa, sinut ohjataan vastaamaan Kandipalautteeseen. Myös kandiseminaareissa varataan jatkossa aikaa Kandipalautteeseen vastaamiseen. Voit vastata kandipalautteeseen myös suoraan osoitteessa www.kandipalaute.fi. 

Kandipalautteen vastausprosentti ja palautteen laatu vaikuttavat merkittävästi Aallon saamaan ja valtion myöntämään perusrahoitukseen.  

Aiempia Kandipalautetuloksia voit tarkastella Opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa.

Lue lisää valmistumisen hakemisesta: https://www.aalto.fi/fi/hakemukset-ohjeet-ja-saannot/valmistumisen-hakeminen

Ohjaus, rahoitus ja sopimukset - OKM - Opetus- ja kulttuuriministeriö (okm.fi)

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Rehtori Ilkka Niemelä katse kameraan suunnattuna, kuvattuna Dipolissa
Opinnot Julkaistu:

Rehtorin kirje 7.12. – Arvostetaan ja ymmärretään toisiamme

Ilkka Niemelä pitää tärkeänä, että Aallossa jokaisen on turvallista tehdä työtä ja opiskella riippumatta taustasta, uskonnosta tai poliittista mielipiteistä.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Opetusassistentin paikkoja auki keväälle 2024

Opetusassistentteja Sähkötekniikan ja automaation laitokselle kevätlukukaudelle 2024
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Perustutkinto-opiskelija: muista maksaa terveydenhoitomaksu! 

Terveydenhoitomaksu pitää maksaa oma-aloitteisesti eikä siitä lähetetä laskua.   
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2024 Oilissa 27.11.2023-5.1.2024

Kevätlukukauden 2024 lukuvuosi-ilmoittautuminen Olilssa 27.11.2023-5.1.2024.