Uutiset

Valmistuva opiskelija – vastaa Kandipalautekyselyyn!

Kandipalaute on tärkein kandidaatinopintoihin vaikuttava kysely. Vastaamalla kyselyyn vaikutat koulutusohjelmien kehittämiseen ja Aallolle tulevaan valtion myöntämään perusrahoitukseen. Vastaaminen kyselyyn vie noin 15 minuuttia. Palautteesi on tärkeää.

Kandipalaute on yliopistojen valtakunnallinen sähköinen opiskelijapalautekysely. Kyselyn avulla on tarkoitus saada tietoa opiskelijoiden opiskelusta ja opetuksesta eri tieteenaloilla.

Vastauksillasi on merkitystä

Tavoitteena on saada mahdollisimman tarkka kuva kokemuksistasi ja mielipiteistäsi koskien tähänastisia opintojasi ja saamaasi opetusta.

"Opiskelijoiden näkemykset ovat odotettu ja arvokas palaute sekä yksittäisille koulutusohjelmille että koko yliopistolle. Kandipalautteen tulosten perusteella on esimerkiksi kiinnitetty huomioita opiskelijoiden omiin vaikutusmahdollisuuksiin opetuksen kehittämisessä muun muassa tekemällä paremmin näkyväksi opiskelijajäsenpaikkoja eri toimielimissä. Kandipalautteesta nousee myös esiin hyviä käytäntöjä yhteisöllisyyden edistämiseen ja vertaisoppimisen tukeen koulutusohjelmissa, näitä pyritään jakamaan opetuksen eri foorumeilla", Petri Suomala, opetuksesta vastaava vararehtori, sanoo.

Antamasi palaute on tärkeä osa koulutusohjelmien arviointia ja kehitystyötä. Vastaamalla rakennat osaltasi Aallon palautekulttuuria ja pääset vaikuttamaan koulutusohjelmien kehittämiseen ja tulevien opiskelijoiden opiskelukokemuksiin.

Vastaamalla vaikutat koulutuksen kehitykseen ja rahoitukseen

Kun haet valmistumista Sisussa, sinut ohjataan vastaamaan Kandipalautteeseen. Myös kandiseminaareissa varataan jatkossa aikaa Kandipalautteeseen vastaamiseen. Voit vastata kandipalautteeseen myös suoraan osoitteessa www.kandipalaute.fi. 

Kandipalautteen vastausprosentti ja palautteen laatu vaikuttavat merkittävästi Aallon saamaan ja valtion myöntämään perusrahoitukseen.  

Aiempia Kandipalautetuloksia voit tarkastella Opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa.

Lue lisää valmistumisen hakemisesta: https://www.aalto.fi/fi/hakemukset-ohjeet-ja-saannot/valmistumisen-hakeminen

Ohjaus, rahoitus ja sopimukset - OKM - Opetus- ja kulttuuriministeriö (okm.fi)

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024 - 2025

Lukuvuoden 2024 – 2025 varsinainen ilmoittautumisaika alkoi 2.5.2024.
Vegetarian food has lower carbon footprint
Opinnot Julkaistu:

Kampusravintoloiden aukioloajat kesällä 2024

Opiskelija- ja henkilöstöravintoloiden aukioloajoissa on muutoksia kesällä.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Kerro, millainen MyCourses työtila edistää opiskelemistasi

Kysely Moodle-työtilojen kehittämiseksi kielten opetuksessa