Uutiset

Unite! Research Week lokakuussa Grenoblessa

Unite! -yliopistot haluavat vahvistaaa tutkimus- ja opetusyhteistyötään. Unite! Research Week on akateemiselle henkilökunnalle ja tohtoriopiskelijoille suunnattu verkostoitumistapahtuma, jonka aiheena on tekoäly, energia ja Industry 4.0.

Unite! Research Week 14.-18. lokakuuta 2024 keskittyy tekoälyyn, energiaan ja Industry 4.0:aan, ja on verkostoitumistapahtuma akateemiselle henkilökunnalle ja tohtoriopiskelijoille. Myös tohtoriopinnoista kiinnostuneet maisteriopiskelijat voivat osallistua tapahtumaan. Viikon teemojen keskittyvän ohjelman lisäksi tohtoriopiskelijoille tarjotaan ohjelmaa työelämä- ja tutkijan taidoista. 

Verkostoituminen ja yhteydet teollisuuteen ovat tapahtuman ytimessä. 
Lisätietoja Unite! -partneriyliopistoista

Tapahtumassa on 200 osallistujaa, ja Aallon osuus on noin 20 osallistujaa. Järjestäjät kattavat todennäköisesti majoitus- ja ruokailukustannukset, ja lisäksi on mahdollista hakea Erasmus+-liikkuvuusapurahoja opettajille ja henkilökunnalle tai Erasmus+apurahaa lyhyeen monimuotoliikkuvuuteen

Aalto on mukana suunnittelemassa tapahtuman ohjelmaa. Akateemisen henkilökunnan jäsen joka on kiinnostunut pitämään esitelmän tapahtumassa, voi olla yhteydessä meihin osoitteessa [email protected]. Lisätietoja osallistumisesta annetaan myöhemmin, mutta voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua tapahtumaan osoitteessa [email protected].   

Unite! is a European University alliance of innovation, technology and engineering of nine universities connecting European regions of economic prospect, entrepreneurship and innovation. A strategic, agile and dynamic alliance of universities based on shared values with a common vision and mutual trust. Unite! commits to being a strong driving force for technology and innovation, a multilingual transeuropean campus that will train the experts and leaders that drive the digital and green transition.

Uniten mahdollisuudet opettajille, tutkijoille ja muulle henkilökunnalle

Tällä sivulla kerromme aaltolaisille hyödyllisistä tavoista ja kanavista osallistua Unite!-yliopistoallianssiin.

Lue lisää
Pictured is a project room with a whiteboard and some post-it notes on the whiteboard. Students are sat and watching the teacher point at the whiteboard
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Niskanen and Otsuka
Yhteistyö Julkaistu:

Kurkistus funktionaalisten polysakkaridijohdannaisten elektrospinning-tutkimukseen

Meillä oli kunnia isännöidä vierailevaa puhujaa, tutkija Issei Otsukaa Grenoble Alpesin yliopistosta "Kahvia ja tiedettä" -tapahtumassamme. Otsuka vierailee Suomessa Researcher Short Mobility -ohjelmassa, jonka tarkoituksena on edistää Ranskan ja Suomen välisiä tieteellisiä kumppanuuksia.
Students at the European Parliament building in Strasbourg participating in the European Student Assembly.
Yhteistyö Julkaistu:

Aalto-yliopiston opiskelija European Student Assemblyssä

Sofia Pascolo osallistui huhtikuussa 2024 Strasbourgissa järjestettyyn European Student Assemblyyn.
Two students watching measurements from a computer
Opinnot Julkaistu:

Health Technology Engineering -ohjelma antaa valmiudet kehittää innovatiivisia teknisiä ratkaisuja terveyteen liittyviin ongelmiin

Uudessa maisteriohjelmassa yhdistyvät tekninen osaaminen ja käytännön ymmärrys terveyteen liittyvissä kysymyksissä.
Anton Jantunen Aberdare vuorilla Keniassa.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Anton Jantunen: Työssäni erityisen hyödyllisiä taitoja ovat analyyttisyys ja isojen kokonaisuuksien ja eri asioiden keskinäisten yhteyksien ymmärtäminen

Anton Jantusen polku vei isojen konsulttiyritysten ja startupien kautta töihin Nairobiin YK:n sanitaatioon, hygieniaan ja kuukautisterveyteen keskittyvään rahastoon, missä hän keskittyy innovatiivisten rahoitusmallien kehittämiseen.