Uutiset

Unite! Research Week lokakuussa Grenoblessa

Unite! -yliopistot haluavat vahvistaaa tutkimus- ja opetusyhteistyötään. Unite! Research Week on akateemiselle henkilökunnalle ja tohtoriopiskelijoille suunnattu verkostoitumistapahtuma, jonka aiheena on tekoäly, energia ja Industry 4.0.

Unite! Research Week 14.-18. lokakuuta 2024 keskittyy tekoälyyn, energiaan ja Industry 4.0:aan, ja on verkostoitumistapahtuma akateemiselle henkilökunnalle ja tohtoriopiskelijoille. Myös tohtoriopinnoista kiinnostuneet maisteriopiskelijat voivat osallistua tapahtumaan. Viikon teemojen keskittyvän ohjelman lisäksi tohtoriopiskelijoille tarjotaan ohjelmaa työelämä- ja tutkijan taidoista. 

Verkostoituminen ja yhteydet teollisuuteen ovat tapahtuman ytimessä. 
Lisätietoja Unite! -partneriyliopistoista

Tapahtumassa on 200 osallistujaa, ja Aallon osuus on noin 20 osallistujaa. Järjestäjät kattavat todennäköisesti majoitus- ja ruokailukustannukset, ja lisäksi on mahdollista hakea Erasmus+-liikkuvuusapurahoja opettajille ja henkilökunnalle tai Erasmus+apurahaa lyhyeen monimuotoliikkuvuuteen

Aalto on mukana suunnittelemassa tapahtuman ohjelmaa. Akateemisen henkilökunnan jäsen joka on kiinnostunut pitämään esitelmän tapahtumassa, voi olla yhteydessä meihin osoitteessa [email protected]. Lisätietoja osallistumisesta annetaan myöhemmin, mutta voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua tapahtumaan osoitteessa [email protected].   

Unite! is a European University alliance of innovation, technology and engineering of nine universities connecting European regions of economic prospect, entrepreneurship and innovation. A strategic, agile and dynamic alliance of universities based on shared values with a common vision and mutual trust. Unite! commits to being a strong driving force for technology and innovation, a multilingual transeuropean campus that will train the experts and leaders that drive the digital and green transition.

Uniten mahdollisuudet opettajille, tutkijoille ja muulle henkilökunnalle

Tällä sivulla kerromme aaltolaisille hyödyllisistä tavoista ja kanavista osallistua Unite!-yliopistoallianssiin.

Lue lisää
Pictured is a project room with a whiteboard and some post-it notes on the whiteboard. Students are sat and watching the teacher point at the whiteboard
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Unite! student holding a sign that says Get inspired, grow together, Let's Unite!
Yhteistyö Julkaistu:

Neljä opiskelijoiden hanketta saa Unite!-yliopistoallianssin siemenrahaa

Rahastolla aktivoidaan opiskelijoiden yhteisiä projekteja yhdeksän Unite!-yliopiston välillä.
Picture of the themes of this course
Opinnot Julkaistu:

Mind & Study - Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) neljännessä jaksossa

Suosittu Mind & Study - Hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki (3op) järjestään 4. jaksossa suomeksi ja englanniksi!
Flowers
Opinnot Julkaistu:

Kesän 2024 avoimen yliopiston kurssit on nyt julkaistu

Löydät nyt kurssivalikostamme kesäkauden kurssit, joiden ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa tai toukokuussa.
Pasi Laine
Yhteistyö Julkaistu:

Valmetin nimikkosali avattiin Otaniemessä

"Meillä on pitkäaikainen yhteistyö Aalto-yliopiston kanssa ja haluamme vahvistaa sitä entisestään. Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä erilaisista taustoista ja koulutusohjelmista," toteaa Valmetin toimitusjohtaja Pasi Laine.